Tippetips, Champions League: Gruppe A


Dynamo Kiev 2.60  uavgjort 3.35  Porto 2.65

Disse usammenlignbare Champions League-lagene ga oss en femmålstriller på Estadio Do Drago for to uker siden. Porto vant 3-2 i nevnte oppgjør etter at lagets nye stjerneskudd - Jackson Martinez - fant veien til nettmaskene på tampen av kampen.

Den colombianske spissen ble handlet inn for å erstatte landsmannen Falcao, hvis angriper ble solgt til Atletico Madrid i sommer. Nyervervelsen har i snitt funnet målet én gang pr kamp for sin nye arbeidsgiver. Sats på at han scorer kampens første mål til 6.50 i odds.

Porto har ennå ikke avgitt poeng i Gruppe A, og gjør sine saker meget godt også i den hjemlige serien. Det er imidlertid få tøffere bortekamper enn denne. Hjemmelaget står med én trepoenger hittil, og er garantert lystne på å holde drømmen om avansement levende.

Vi har all mulig grunn til å forvente et jevnspilt oppgjør her, hvor ingen av lagene ønsker å tape. De angrepsspillerne som er i aksjon her er målgarantister.

Resultattips: Kiev 1-1 Porto til 6.75

Paris St Germain 1.15  uavgjort 7.40  Dinamo Zagreb 17.50

Vertene PSG ble forventet å ta seg videre fra gruppespillet i kjølvannet av de enorme pengesummene klubben har brukt på spillerkjøp. Franskmennene ligger godt an med seks av ni poeng hittil, men Porto er det førende laget i Gruppe A. Kampen både bør og skal vinnes av Carlo Ancelottis mannskap.

Zagreb står fremdeles uten et eneste poeng i gruppespillet, og tapte 0-2 på eget gress mot PSG. Scoringene var signert Menez og Ibrahimovic. Jeg må vedgå at Zagreb ser ut som et lam på vei til slakterbenken.

Zlatan har som forutsett vært strålende for PSG etter overgangen fra AC Milan. Sats på at svensken finner veien til nettmaskene først til 3.00 i odds.

Resultattips: PSG 4-1 Zagreb til 19.00