Tippetips, Champions League: Gruppe APorto 1.50, uavgjort 4.10, Dynamo Kiev 6.75 (avspark 20:45)

Med seks poeng og uten baklengs, er Porto laget alle ønsker å slå i Gruppe A. "Dragene" slo Dynamo Zagreb i den første runden, før de slet seg til en seier mot PSG i Portugal sist. De er naturlige favoritter mot et Dynamo Kiev-lag som fortsatt ikke har kommet seg etter at Andriy Shevchenko la fotballskoene på hylla.

Gjestene står uten seier på sine tre seneste, og befinner seg 12 poeng bak rivalene Shakhtar Donetsk i den hjemlige serien. Det burde fortelle oss at de ikke helt har Champions League-nivået inne denne sesongen. Sats på Porto/Porto i markedet HT/FT til 2.20. Du kan også vurdere å satse på at vertene vinner uten å slippe inn baklengs til 3.00 i odds.

I markedet for målscorere peker Porto-angriperen Jackson Martinez seg ut, med 2.45 i odds på å score i løpet av kampen. Han er spydspissen i en angrepsrekke som ellers inneholder James Rodriguez. Dersom du er ute etter høyere odds, vil jeg peke på Joao Moutinho (16.00) eller Lucho Gonzales (12.50) som kampens første målscorer.

Resultattips: Porto 2-0 Dynamo Kiev (7.25)

Dynamo Zagreb 6.20, uavgjort 4.10, Paris Saint-Germain 1.52 (avspark 20:45)

Etter tapet mot Porto er Carlo Ancelottis mannskap desperate etter å finne tilbake til vinnerformelen i Kroatia. Dynamo har ennå ikke funnet veien til nettmaskene i denne turneringen. Selv om forsvarsrekka med erfarne Josip Smiunic tidvis har imponert, vil franskmennenes angrepsstyrke bli avgjørende her.

Fire av PSGs seks gevinster har kommet uten at motstanderen har scoret. 2.70 i odds på seier uten baklengs er således et godt spill. Et annet spillobjekt av interesse, er Uavgjort/PSG i markedet HT/FT til 4.80 i odds. Dynamo tar trolig sikte på å holde rent bakover på banen i innledningen, men PSGs kvaliteter bør skinne igjennom utover i oppgjøret.

Zlatan Ibrahimovic er naturlig nok et navn å se opp for i markedet for målscorere. Han er priset til 2.00 på å score i løpet av kampen, mens oddsen er 5.00 på at han tegner seg for to eller flere fulltreffere. En noe mer risikabel strategi vil være å sette penger på forsvarerne Alex og Thiago. Duoen har funnet motstandernes mål inneværende sesong, og er en trussel på dødballer.

Resultattips: Dinamo 0-2 PSG (7.50)