Champions League, Tippetips: Real scorer viktig bortemål i München!


LAGNYHETER

Bayern kan ønske Arjen Robben og Philipp Lahm tilbake i folden. Duoen fulgte storseieren over Werder Bremen fra sidelinjen i helgen. Toni Kroos og Mario Mandzukic, bagge innbyttere i andreomgangen i 5-2 seieren, forventes å spille fra start for Bundesliga-mesterne.

Real Madrid vil være fulltallige, etter at Gareth Bale er klar etter influensa. Cristiano Ronaldo har lagt haseskaden (hamstring) bak seg, mens Karim benzema og Pepe begge har ristet av seg småskader.

FORMUTVIKLING

De gikk kanskje overbeivsende ut av oppgjøret mot Bremen, men det er store spørsmålstegn knyttet til måten Bayern forsvarer seg på for øyeblikket. De tyske gigantene har kun evnet å holde rent i én av sine 10 seneste kamper, og heller ikke unngått baklengs på hjemmebane siden midten av februar. 

Noe skal tilskrives Guardiolas hang til å bruke midtbanespiller Javi Martinez i midtforsvaret, slik at Philipp Lahm kan benyttes på midtbanen. Men, når Bayern lekker mål slik de gjør om dagen, og behovet for å tøyle Cristiano Ronaldo og Gareth Bale på overganger, kan Guardiola være bedre tjent med Dante og Boateng som midtstoppere og Martinez på benken. Med andre ord; Bayern må spille konservativt, siden et Real-mål vil gjøre det veldig tøft for dem. 

Real Madrid vil på sin side gå inn i dette oppgjøret med langt større grad av frihet og selvtillit. Los Blancos har kun gått målløse av banen i én av sine 33 seneste kamper, og akter garantert å gjøre det samme her.

VURDERING

Det man bør vurdere her er: Real Madrids evne til å score og Bayerns manglende evne til å holde buret rent - noe som bør få alarmklokkene til å kime på Allianz Arena. 

Mye vil avhenge av hvorvidt Real Madrid scorer på overgangsmuligheter eller dødball. Det er ingen sjanse for at Real vil dominere denne kampen spillemessig, slik at nevnte muligheter må utnyttes.

Den eneste kampen hvor spanjolene ikke overlistet motstanderens målvakt på de 33 nyligste kampene, var 0-2 tapet mot Dortmund forrige måned. Real har imidlertid lært leksa, og kommer ikke til å fremstå like forsiktige i dette oppgjøret. Carlo Ancelotti har gjort det klart at spillerne må gå inn i denne kampen med en positiv tankegang. 

"På dette stadiet av turneringen er de psykologiske faktorene viktigere enn de taktiske. Vi er nødt til å være mentalt sterke for å kunne avansere til finalen".

Forvent dermed at Real Madrid forsvarer seg resolutt, og at de scorer det O'viktige bortemålet på kontring eller dødball. Noe som gjør at de løser billett til Lisboa. 

BESTE SPILL:

Under 2.5 scoringer til 2.40 i odds

Pepe som målscorer til 17.00 i odds

RESULTATTIPS:

Bayern München 1-1 Real Madrid til 7.50 i odds