Champions League, Tippetips: Real kan tape slaget men vinne krigen!


Som vi har fått bevist de seneste ukene; Det handler ikke om hvor mye ballinnehav du har, men snarere hva du gjør med ballen.

Til tross for at de kun hadde ballen 28% av tiden, satte Real Madrid ballen i Bayern Münchens nett i den første kampen. Og når sant skal sies kunne de gjort det samme ytterligere to ganger. 

Men, Cristiano Ronaldo og Angel Di Maria sendte ballen over mål fra gode posisjoner, og Karim Benzemas bredside-scoring ble dermed kampens eneste. Det betyr følgelig at spenningen er til å ta og føle på i forkant av returoppgjøret. 

Bayern er utvilsomt kongene på haugen hva angår ballkjæling, noe Pep Guardiolas gutter beviste til gangs på Bernabeu. Spørsmålet er om det alene er nok mot et Real-lag med fart og giftig overgangsspill?

I motsetning til deres seneste bortekamp i Tyskland - da de med nød og neppe tok seg forbi Borussia Dortmund - vil vi ikke få se samme slurvete spill fra Carlo Ancelottis tropper her. Klubbens 10. Europacup-triumf står tross alt på spill. 

Dersom Real kan finne nettmaskene på Allianz Arena - noe hver eneste av Bayerns åtte seneste motstandere har maktet, inkludert Arsenal, Manchester United og Kaiserslautern (2. Bundesliga) - må Bayern score tre. De har klart nettopp dét mot fem av nevnte lag, men Real slipper inn mindre enn én baklengs pr kamp hjemme i Spania. Los Blancos gikk likeledes gjennom januar uten å slippe inn mål.

Og dét synes å være nøkkelen. Med spillere som Ronaldo og den fullt restituerte, influensafrie Gareth Bale i stand til å straffe Bayern ved det minste feilsteg. 

Vi kan forvente at vertene eier ballen mest, men Real vil ikke ha problem med dét så lenge de tar unna presset.

Å satse på Real-seier med +1 - for øvrig slik kampen reelt sett starter - kan være veien å gå til 2.08 i odds. Det kan likeledes vise seg som et bedre spillobjekt enn 1.68 i odds på at gjestene avanserer til finalen i Lisboa.

Det forutsetter naturlig nok muligheten for hva som er det mest trolige utfallet her; at Bayern vinner kveldens kamp, men at Real går videre på bortemålsregelen.

Vertene er tilgjengelig til 1.72 i odds for seier iløpet av 90 minutter, hvor 2-1 er et besnærende spillobjekt til 8.50 ganger innsatsen. X/1 er tilsvarende fristende til 4.80 i odds.

Lagnyheter

Høyreback Rafinha er tilgjengelig for tyskerne, til tross for helgens suspensjon i det hjemlige seriespillet. Thiago Alcantara er tilbake i trening, og kan bli å se i aksjon.

Som allerede nevnt; Bale er friskmeldt, og tar dermed plass sammen med Ronaldo og Benzema, ifølge trener Ancelotti. Italieneren må imidlertid fremdeles klare seg uten Alvaro Arbeola, Jese Rodriguez og Sami Khedira.

 

Målscorere

Oddsen på at Ronaldo scorer iløpet av kampen - 2.65 - er så godt som det kan bli for portugiseren. Til den prisen bør du vurdere å sette et spill.

Madeiras store sønn er i tillegg priset til 9.00 for scoring med pannebrasken, mens Bayern David Alaba kan være verdt et lite spill som målscorer til 5.75 i odds. Spesielt tatt i betraktning at han er straffeeksekutør. 

Resultattips:

Bayern München 2 Real Madrid 1 – 8.50

Beste Spill:

Cristiano Ronaldo som målscorer – 2.65