Champions League, tippetips: Molde vs Sligo Rovers


Molde 1.42, uavgjort 4.50, Sligo Rovers 6.50

Ole Gunnar Solskjærs gutter gjorde av med Ian Baracloughs Rovers med knappest mulig margin for en uke siden. Molde kunne nemlig reise tilbake til Romsdal med 1-0 i bagasjen, etter Chukwus scoring like før pause. Hjemmeseier tirsdag er priset til 1.42 i odds.

Sannheten er at blåtrøyene kunne vunnet langt mer komfortabelt, men sølte bort en rekke sjanser i de første 45 minuttene. Selv om Molde var irene overlegne, tror vi kanskje at spillernes Twitter-elegi om ”knusktørr bane” og ”lite luft i ballen” kan overlates de virkelige fotball-divaene. Dersom Molde vinner mot Sligo, venter polske Legie Warszawa i neste runde av Europa League.

Tippeligaen har tatt sommerferie, noe som også gir seg utslag i færre skadeproblemer. Molde-trener Solskjær har ingen nye bekymringer, og kan således stille med nærmest toppet lag mot Sligo.

Det er ikke bare Tippeligaen som har tatt sommerpause. Fansen har naturlig nok også fellesferie, og det er ikke ventet mer enn om lag 4000 tilskuere til Aker Stadion tirsdag. 200 bortefans har tatt turen fra Irland, og har i likhet med lokalpressen – Sligo Weekender – fortsatt et lønnlig håp om avansement:

”Nei - disse fjordelskende nordmennene var egentlig ganske ordinære”.

Ingen irske lag har tidligere evnet å ta seg videre i europacupene etter å ha tapt hjemmeoppgjøret. Borteseier er følgelig priset til solide 6.50 i odds.

Vi skal til alt overmål helt tilbake til 1994/1995-sesongen for å finne irenes eneste seier i europacup-sammenheng: 1-0 borte mot maltesiske Floriana. Det samme resultatet tirsdag kan handles til 16.00 i odds.

Beste Spill:

Sats på 1/1 i markedet Pause/Slutt til 2.08 i odds

Sats på 3-0 til 9.50 i odds