Champions League, Tippetips: Molde vs Legia Warszawa


Molde 2.30, uavgjort 3.25, Legia Warszawa 2.95

Molde kom ettertrykkelig ned på jorda med 0-2 tapet for Lillestrøm lørdag. Romsdalingene stod før oppgjøret med ett eneste nederlag på de 10 siste seriekampene (4-5-1). Trener Ole Gunnar Solskjær har uttalt at han jobber med en plan som strekker seg over flere kamper fremover i tid – med dertil hørende bruk av spillere. Molde-treneren forteller at han allerede har laget klart i hodet, og lover i tillegg minst én debutant – Fredrik Gulbrandsen og Mads Dæhli Møller.

Nykommerne Per Egil Flo, Tommy Høiland og Vegard Forren fikk alle spilleminutter mot LSK, hvorav den forhenværende Sandnes Ulf-spilleren Høiland skaffet blåtrøyene straffespark. Tap ble det like fullt for Molde. Selv om man kan forvente topp innsats i samtlige kamper fra profesjonelle fotballspillere, kan det hende at motivasjonen er større i Champions League-sammenheng? Hjemmeseier er priset til 2.30 i odds.

Det polske hovedstadslaget er slett ingen førstereisgutter i europeisk sammenheng, men har hittil ikke blitt satt på de store prøvene i årets Champions League-kvalifisering. Jan Urbans mannskap gjorde av med walisiske New Saints med 4-1 sammenlagt. Den rutinerte treneren har uttalt at han vil si seg godt fornøyd med uavgjort på Aker Stadion – et utfall som er tilgjengelig til 3.25 i odds.

For ett år siden røk Molde mot sveitsiske Basel i 3. kvalifiseringsrunde, da Magne Hoseth brant et straffespark på overtid. Trener Solskjær vil nødig tillate slikt igjen. Gjestene har på sin side feilet i sine to foregående forsøk på å ta seg til gruppespillet i europacupene. Molde har kontringsstyrke i laget, noe vi tror blir avgjørende her.

Beste Spill:

Sats på at Molde vinner til 2.30 i odds

Sats på at Molde scorer i begge omgangene til 4.00 i odds