Champions League, tippetips: Legia Warszawa vs Molde


Legia Warszawa 1.62, uavgjort 4.00, Molde 5.00

De regjerende polske seriemesterne har startet sesong på fortreffelig vis med 3-0-0 på sine innledende tre kamper. Jan Urbans mannskap kom inn i Champions League-kvalifiseringen i 2. Runde, og tok seg enkelt forbi walisiske New Saints med 4-1 sammenlagt. Hovedstadslaget har kun tapt fire kamper på eget gress i den hjemlige toppdivisjonen de to siste årene. Oddsen på hjemmeseier er 1.62.

27-åringen Vladimir Dvalishvili ble hentet fra naboklubben Polonia Warszawa i februar, og har vært et regelmessig innslag på listen over målscorere. Georgieren sikret 1-1 mot Molde i det omvendte oppgjøret, mens han fastsatte sluttresultatet til 4-0 i siste seriekamp mot Podbeskidzie. Dvalishvili er priset til 4.90 i odds som kampens første målscorer.

Trener Jan Urban kommer trolig til å foreta utskiftninger i lagoppstillingen, og brukte pressekonferansen til å fortelle hvor viktig det å rotere når man spiller kamper med få dagers mellomrom.

Spanjolen Inaki Astiz er fremdeles ikke tilbake i trening etter en operasjon for to uker siden, mens slovaken Marko Suler sliter med en lårskade. James Rzeźniczak, Michal Kucharczyk og Daniel Lukasik er derimot klarert for spill mot Molde.

Ole Gunnar Solskjærs menn fortsetter å trøble i Tippeliga-sammenheng. Riktignok ble det seier 2-0 mot Brann sist, hvis klubb ikke har vunnet på fremmed gress denne sesongen, mens den foregående bortekampen mot Lillestrøm endte med 0-2 tap. En av Moldes mange nye spillere – Fredrik Gulbrandsen – tegnet seg for sin første scoring i Molde-trøya mot Brann. Angriperen ble utvist hjemmemøtet med Legia, og blir følgelig ikke å finne i aksjon onsdag. Daniel Chima Chukwu fant nettmaskene hjemme på Aker Stadion i det omvendte oppgjøret, og er tilgjengelig til 4.50 i odds som målscorer.

Solskjær har snakket mye om å rasjonere kreftene utover i kampen. Da har han sikkert Moldes andreomgang for en uke siden i tankene. Blåtrøyene maktet ikke å komme på raske overganger etter hvilen, men kontringsspillet vil være gjestenes fremste våpen også i dag. Borteseier kan handles til 5.00 i odds.

Dersom vi tar utgangspunkt i Moldes serieform (12.plass), vil det trolig bli lenge til vi får se romsdalingene i Champions League igjen dersom de ryker mot Legia. Det bør være en spore til innsats!

Beste Spill:

Sats på at Molde avanserer til 2.70 i odds

Sats på at Molde leder ved pause til 5.00 i odds