Champions League, Tippetips: Citys Joe Hart trives under press!


Joe Hart har blitt hentet inn fra kulden av trener Manuel Pellegrini. Og i dette oppgjøret forventes det at han holder buret rent.

Etter å ha leverte beskjedne to scoringer i årets Champions League, vil Viktoria Plzen trolig ikke by på særlig mye offensivt. Dette er uansett en mulighet for Englands landslagskeeper til å gjøre en god figur. 

Det kan være lettere sagt enn gjort for Hart, hvis spiller har en tendens til å foreta svake - og ikke minst skjebnesvangre - valg. Pellegrini tenkte garantert at nok-er-nok, da han lot Hart få stå over 7-0 seieren mot Norwich City. 

Keepere husker altfor ofte for feilene de gjør. Harts seks prikkfrie opptredener i løpet av syv kamper tidligere denne sesongen har eksempelvis blitt totalt overskygget av mannens seneste tabber.

Hart har vel og merke spilt bedre i landslagstrøya enn hva han har gjort på klubblaget. Målvaktens gode kamp mot Polen - hvor han foretok en avgjørende redning i andreomgangen, samt en rekke gode avvergelser i vennskapskampen mot Tyskland, viser at Hart slett ikke er ferdig som toppkeeper i en alder av 26 år. 

Problemene kan tilskrives keeperens eksentriske valg og de stadige enkle feilene han gjør. For eksempel Franck Riberys åpningsmål for Bayern mot City forrige måned. 

Hart er fortsatt en verdig god sisteskanse, selv om han for øyeblikket opplever den vanskeligste perioden i karrieren. Pellegrini gir ham sjansen ved a) å avkrefte rykter om at han er på bort fra City i januar, og b) gir ham tillit fra start i en av Citys "enklere kamper". 

Plzen burde gi Hart den perfekte sjansen til å spille på seg selvtillit, og samtidig en grunn til å vise seg trenerens tillit verdig. 

Beste Spill: Sats på at Hart holder buret rent til 1.60 i odds

Resultattips: Manchester City 3-0 Viktoria Plzen at 6.75