Champions League, Tippetips: Chelsea klarer det bare nesten!


En tanke som trolig er rådende blant Chelsea-fansen er "Kun 2-0. Vi trenger bare 2-0". 

Det ble 3-0 lørdag, da Jose Mourinhos gutter overrumplet formlaget Stoke City og inntok tabelltopp i Premier League. Og det er ingen "kunstig" posisjon hva enn Chelsea-treneren måtte hevde.

6-0 ble utfallet i hjemmekampen før der igjen - mot Arsenal -, 2-0 over Galatasaray og 4-0 mot Tottenham i de foregående kampene. Fansen er på det rene med at klubben kan klare resultatet de trenger for å avansere. Mye takket være at de som regel holder rent bakover hjemme på Stamford Bridge.

Åtte strake kamper har gått siden en motstander fant nettmaskene mot Chelsea på Stamford Bridge. The Pensioners' sist innslupne kom med Manchester Uniteds trøstemål i 3-1 seieren tilbake i januar - det eneste mål de har sluppet inn på eget gress i 2014.

Zlatan Ibrahimovic' fravær vil bare øke troen på at the Blues kan fortsette i samme spor hjemme mot Paris Saint-Germain. Og Chelsea trenger tross alt ikke mer enn 2-0 for å ta seg videre til semifinalene i Champions League, etter 1-3 tapet forrige uke.

Men, mens de kan holde motstanderen fra livet, er spørsmålet om de har nok i ermet offensivt?

PSG har kun sluppet inn to mål i én av sine 15 foregående kamper - i 4-2 seieren over Toulouse.

De er vant til å gå inn i kamper med alles øyne rettet mot den strålende Ibrahimovic. I dette oppgjøret vil derimot fokus være rettet mot navn som Thiago Silva, Thiago Motta og den forhenværende Chelsea-forsvareren Alex. Vi snakker om en trio som er nødt til å spille med stake i møte med Eden Hazard, Willian og Oscar.

Paris-klubben har holdt rent bakover i hver eneste av sine tre seneste bortekamper. Selv om motstanden kanskje ikke har vært all verden - sammenlignet med Chelsea - kan de likevel evne å frustrere vertene. Hjemmelaget har så visst hatt spiss-problemer den siste tiden, og faktisk gjennom hele sesongen.

Mourinho vil etter sigende sette sin lit til den halvskadde Samuel Eto'o. Gjestene vil kunne føle seg noen lunde trygge i møte med kameruneren, selv om han kan skilte med en god statistikk hva angår å score viktige mål. 

Man sitter med følelsen av at Chelsea vil komme til å score. Noe av nøkkelen til suksess her, er når det første målet kommer.

PSG-forsvaret er solid nok til å holde Chelsea i sjakk - om enn for en stakket stund. At det står 0-0 ved pause kan være det første spillobjektet verdt å vurdere til 2.95 i odds. Oddsen på at PSG ikke scorer er 2.35.

Uavgjort/Chelsea i markedet HT/FT er priset til 4.75, og selvsagt fristende etter som vertene vil presse på for scoringer på slutten av kampen.

 

Målscorere

Oscar har ikke vært like god som vi vet han kan være. Den lille brassen har uansett nese for scoringer i store kamper, og kan kjapt skrive seg inn i målprotokollen her.

Oscar er priset til 8.00 i odds som første målscorer og 3.85 i odds for scoring iløpet av kampen. John Terry vil være en trussel på dødballer, og omsettes til 11.00 ganger innsatsen for nettkjenning.

PSGs mulighet til scoringer ligger først og fremst i hurtige overganger. Den fotrappe brasilianeren Lucas Moura kan vært et godt spillobjekt hvis han starter. Moura betaler 6.00 ganger pengene for scoring. 

Resultattips:

Chelsea 1 PSG 0 – 7.50

Beste Spill:

Ingen scoringer i 1. omgang – 2.95