Champions League, Tippetips: Arsenal holder stand i Dortmund!


Nederlag i Dortmund onsdag kveld, kan bli skjebnesvangert for Arsenals ambisjoner om å ende som gruppevinner i Gruppe F. 

Dortmunds 2-1 seier på Emirates i det omvendte oppgjøret, gjør at hvem som avanserer er et vidåpent spørsmål. Napoli er nemlig også tilbake i kampen om å ta seg videre. Enkelt fortalt: Arsenal er nødt til å unngå tap for å beholde muligheten til spill i utslagsrundene. Men, enkelt vil det ikke bli. 

The Gunners må klare seg uten Jack Wilshire og Theo Walcott. Kieran Gibbs er imidlertid friskmeldt etter hofteproblemer. 

Selv om Arsenal sårt trenger et godt resultat onsdag, vil de lite trolig gå uforsiktig til verks. Dette kan bli en gjerrigere affære enn mange forventer. Under 2.5 scoringer til 2.50 i odds er fristende. 

Karismatiske Jürgen Klopp var full av lovord for sin motstander: "Arsene Wenger er noe for seg selv. Han er Sir Arsene Wenger", uttalte Klopp. "Han liker ballinnehav, å spille fotball og mange pasninger. Det er som et orkester, men en stille sang. Personlig foretrekker jeg heavy metal. Jeg ønsker volum". 

Wenger håper at han kan få sine musikanter til å spille seiersvalsen i kveldens kamp. Men, laget fra Nord-London har aldri vunnet på Signal Iduna Park på to tidligere forsøk. 


Innbyrdes Oppgjør

Spilt: 5

Arsenal-seiere: 2

Dortmund-seiere: 2

Uavgjort: 1

 

Kamp-i-kampen

Marco Reus vs Laurent Koscielny

Koscielny har fremdeles en del tvilere blant supporterne, og dette vil bli en tøff test for franskmannen. Han fremstod ikke overbevisende mot Reus hjemme på the Emirates. Reus vil få frie tøyler på hjemmebane, noe som kan føre til en lang natts ferd mot dag for Arsenal-forsvaret. 

Resultattips: Borussia Dortmund 1-1 Arsenal (8.00)

Beste Spill: Under 2.5 scoringer til 2.50 i odds