Champions League: Real Madrid vs Dortmund – 10 ting du bør vite!


10. Real Madrid og Borussia Dortmund har møtt hverandre åtte ganger tidligere. Begge lagene kan skilte med tre seiere, mens to kamper har endt uavgjort. Hjemmelaget har vunnet tre av de seneste fire innbyrdes, og er priset til 1.37 i odds for seier onsdag.

9. Disse lagene møttes senest på Bernabeu forrige sesong, da Real Madrid gikk seirende ut med 2-0. Los Blancos evnet likevel ikke å ta seg til Champions League-finalen. En reprise av 2-0 betaler 8.50 ganger pengene. 

8. Real Madrid scoret kun to ganger i april i fjor, til tross for at de vant skuddstatistikken 18:6. Over 2.5 scoringer omsettes til 2.12 i odds onsdag.

7. Fem av de seneste syv scoringer i kampene mellom disse lagene har kommet i andre omgang. At begge lagene scorer etter hvilen er tilgjengelig til 3.15 i odds.

6. Real Madrid har vunnet syv av åtte Champions League-kamper denne sesongen. Klubben er likeledes priset til 2.40 i odds for seier uten baklengs.

5. Dortmund slo Stuttgart 3-2 i helgen, og tegnet seg dermed for sin fjerde strake borteseier. Klubben omsettes til 8.00 i odds for seier over Real på Bernabeu.

4. Marco Reus scoret hat-trick for Dortmund i Stuttgart, noe som gjør at midtbanespilleren står med 15 scoringer denne sesongen. Reus betaler 10.00 ganger innsatsen som første målscorer onsdag.

3. Cristiano Ronaldo står med flest mål (13), flest skuddforsøk på mål (32) og flest skuddforsøk totalt (48) i årets Champions League. Oddsen på at angriperen scorer hat-trick er 12.00.

2. Robert Lewandowski har scoret seks av Dortmunds 16 mål i årets turnering, men spiller ikke onsdagens kamp grunnet skade. Dortmund kan handles til 2.25 i odds på å gå målløse av banen.

1. Gareth Bales scoret to ganger i Real Madrids 5-0 seier over Rayo Vallecano lørdag - waliserens første scoring siden fulltrefferen på landslaget tidlig i mars. Bale kan handles til 4.80 i odds som første målscorer.