Champions League: Real Madrid v Borussia Dortmund - 10 ting du bør vite!


10. Real Madrid er priset til 4.50 i odds på avansement til det som eventuelt vil være klubbens 13. Europacupfinale.

9. Borussia Dortmund har kun tatt seg til én Eurpacupfinale tidligere. Tyskerne slo Juventus i 1997, og er favoritter til å ta seg videre med 1.18 i odds.

8. Jurgen Klopps gutter står ubeseiret på sine ni siste kamper, horav åtte har endt med seier. Die Borussen er tilgjengelig til 5.40 i odds på seier i den spanske hovedstaden

7. Westfalen-klubben slo Real Madrid 4-1 i det første oppgjøret på Signal Iduna Park. En reprise av resultatet betaler 80.00 ganger innsatsen.

6. Gjestenes forsprang gjør naturlig nok at de kan si seg fornøyd med uavgjort. U er priset til 4.30 i odds. 

5. Robert Lewandowski ble den første spilleren gjennom tidene med fire fulltreffere mot Real Madrid i Champions League-sammenheng. Polakken omsettes til 7.25 på å score kampens første mål

4. Cristiano Ronaldo noterte seg for sitt 50. Champions League-mål sist. Den forhenværende Manchesster United-angriperen er tilgjengelig til 6.00 på å score fra utsiden av sekstenmeteren tirsdag kveld. 

3. Deportivo La Coruna er det eneste laget som har evnet å ta seg videre etter å ha tapt 1-4. I 2004 vant nemlig spanjolene over AC Milan med sifrene 4-0. Oddsen på at Jose Mourinhos mannskap vinner med samme resultat er 25.00. 

2. Dortmund har funnet nettmaskene ved 21 anledninger i løpet av sine seks seneste kamper - samtlige turneringer inkludert. Bortelaget omsettes til 4.10 i odds på å score i begge omgangene. 

1. Angel Di Maria ble tungen på bektskåla da Real Madrid slo erkerivalen Atletico søndag. At den argentinske kantspilleren scorer i løpet av kampen kan handles til 3.80 i odds