Champions League: PSG vs Bayer Leverkusen – 10 ting du bør vite!


PSG går inn i kveldens oppgjør med 4-0 fra første kamp mot Leverkusen. Joe Short er tilbake med viktig statistikk...

10. Paris Saint-Germain har 4-0 å gå på fra det første møtet mot Leverkusen. Kampen var niende gang denne sesongen hvor det franske hovedstadslaget har scoret fire eller fler. PSG er priset til 14.00 i odds for 4-0 seier.

9. De franske mesterne har vunnet sine fem seneste kamper, og er ubeseiret på de siste ni. PSG er tilgjengelig til 1.37 i odds for seier.

8. Leverkusen spilte på sin side uavgjort mot Hannover i helgen, et resultat som satte punktum for fire strake tap - klubbens svakeste periode siden mars 2012. Uavgjort betaler 5.00 i odds.

7. Tyskerne har scoret kun ni mål i årets turnering, sammenlignet med PSGs 20 fulltreffere. Hjemmelaget er priset til 3.50 for seier med 0-2 i handicap

Se høydepunktene fra første oppgjør her:

6. Zlatan Ibrahimovic har scoret 10 av PSGs 20 Champions League-mål denne sesongen - inkludert to mot Leverkusen. Den svenske landslagsspilleren omsettes til 3.45 i odds som kampens første målscorer.

5. PSG har holdt rent i fire av sine fem seneste seiere. At franskmennene vinner uten å slippe inn mål betaler 2.30 ganger innsatsen

4. Angriper Ezequiel Lavezzi fant nettmaskene to ganger for PSG mot Bastia lørdag. Argentineren har nå fem mål i 2014 - sammenlignet med fem iløpet av hele fjoråret. Oddsen på at Lavezzi scorer er 2.50.

3. Leverkusens toppscorer, Simon Rolfes, har bokført tre scoringer i sine syv Champions League-kamper denne sesongen. Spilleren har imidlertid ikke funnet motstanderen i noen av de fire seneste i turneringen. Oddsen på at midtbanespilleren scorer er 7.50

2. Gregory van der Wiel og Thiago Motta har begge fire målgivende i Champions League - to mindre enn Manchester Uniteds Wayne Rooney. Van der Wiel er priset til 11.00 i odds som målscorer.

1. Ibrahimovic har levert 10 scoringer på 21 skuddforsøk i årets turnering - en konverteringsrate på 47%. Angriperen kan handles til 12.00 i odds for hat-trick.