Champions League Oppsummering: Ronaldo med tre scoringer mot Ajax – Milan vant drama i St Petersburg


Zenit St Petersburg 2-3 AC Milan

Dagen startet med et spennende oppgjør i Gruppe C, og et resultat som var tilgjengelig til 38.00 før kampstart. Milan tok føringen i første omgang med mål av Urby Emanuelson og Stephan El Ahaarawy, før Hulk og Roman Shirkov brakte balanse i regnskapet like etter siebytte.

Et selvmål av Tomas Hubocan sikret poengene for gjestene. Zenit er nå verter for Anderlecht i en kamp de er priset til 1.50 på å ta alle poengene i. Milan er på sin side tilgjengelig til 3.10 i odds for seier når de tar turen til Malaga. Oddsen på at Milan løfter troféet er 50.00.

Ajax 1-4 Real Madrid

De nerderlandske vertene ble utspilt mot et potent Real-mannskap. Cristiano Ronaldo sikret seg hat-trick, mens Karim Benzema tegnet seg for spanjolenes fjerde. Ajax' trøstemål var signert Niklas Moisander.

Ronaldo var priset til 7.00 på å score minst tre mål, og Real Madrid står nå med 4.75 på å vinne Champions League. Jose Mourinhos mannskap er priset til 2.00 ganger innsatsen på å vinne den kommende kampen mot tyske Dortmund, mens Ajax gir 4.50 pengene dersom de slår Manchester City på the Etihad.

Anderlecht 0-3 Malaga

Malaga fortsatte sin imponerende sesonginnledning med en overbevisende seier i Belgia. To scoringer signert Eliseu og et straffespark godt ekspedert av Joaquin ble kveldens beholdning.

Spanjolene er priset til 8.00 på å nå finalen, mens seier over Milan er priset til 2.25 i kommende kamp. Anderlecht-seier over Zenit er på sin side rausere verdtsatt med 6.55 i odds.

Arsenal 3-1 Olympiakos

Arsenal har fortsatt ikke avgitt poeng i Champions League-sammenheng. Gervinho, Lukas Podolski og Aaron Ramsey ble tungen på vektskåla i møte med et vanskelig Olympiakos. Kostas Mitroglou svarte for gjestene, hvis klubb er priset til 5.00 ganger innsatsen på seier mot Montpellier i neste kamp.

Arsene Wengers mannskap oppnår 1.80 i odds med tanke på tre poeng i hjemmemøtet med Schalke. Skulle Nord-London klubben gå hen å vinne hele turneringen, betaler dette 18.00 innsatsen tilbake.

Dynamo Kiev 2-0 Dinamo Zagreb

Vertene hadde kampen død og begravet ved pause, etter at Oleh Gusevs scoring etter tre minutter ble etterfulgt av et selvmål signert Josip Pivaric. Det var i sannhet en komfortabel seier for ukrainerne som er priset til 400.00 på å vinne turneringen. Seier over Porto i neste kamp betaler 5.00 ganger pengene tilbake.

Zagreb står fortsatt uten et eneste poeng i Gruppe A, og er priset til 5.00 på seier over PSG på hjemmebane i neste kamp.

FC Porto 1-0 PSG

En scoring av James Rodriguez syv minutter før full tid var alt som skilte disse lagene. Det skal imidlertid sies at målet var en passende belønning for vertenes imponerende angrepsspill.

Mesterne fra 2004 er priset til 50.00 på å ta troféet, og kan meget vel være et godt spill - 8.00 - på å ta seg til finalen. Vitor Pereiras mannskap betaler 1.65 ganger innsatsen med seier over Dynamo Kiev om tre uker. Paris St Germain oppnår på sin side 1.65 på å slå Dinamo Zagreb i Kroatia.

Manchester City 1-1 Borussia Dortmund

Hjemmelaget kan takke en sen straffescoring av Mario Balotelli for at de fikk med seg uavgjort fra hjemmemøtet mot Dortmund. Det betyr samtidig at Manchester City kun står med ett fattig poeng etter to kamper spilt. Roberto Mancinis mannskap har dermed all mulig grunn til å være bekymret med tanke på kvartfinale-spill.

En scoring av Marco Reus etter 61 minutter ga tyskerne føringen. Dortmund er i skrivende stund priset til 15.00 på å ta troféet, mens de betaler 3.60 på å vinne mot Real Madrid i den tredje runden. Manchester City oppnår akkurat samme odds på å vinne turneringen (15.00), mens seier borte mot Ajax er priset til 1.75.

Schalke 04 2-2 Montpellier

10 mann sterke Montpellier rasket med seg en uavgjort i sluttminuttene da Souleymane Camara utlignet. Montpellier tok ledelsen etter 13 minutter da Karim Ait-Fana fant nettmaskene. Scoringer signert Julian Draxler og Klaas-Jan Huntelaar ga derimot vertene føringen.

Schalke-seier mot Arsenal betaler 4.75 ganger innsatsen, mens Montpellier er priset til 1.70 på å slå Olympiakos når de møter grekerne i neste kamp.