Champions League: Onsdagstips!


Zenit St Petersburg 2.10, uavgjort 3.35, AC Milan 3.50

Zenitble av de fleste ansett å dominere i den hjemlige russiske toppserien. Sannheten er imidlertid at klubben er i fritt fall. Nyervervelsene Hulk og Axel Witsel har skapt splid i spillergruppa, og Luciano Spallettis mannskap har ramlet ned til sjetteplass i løpet av et par stakkede uker.

Milan gjør det ikke mye bedre i Serie A, selv om hjemmelagets problemer virker langt mer alvorlige sammenlignet med italienernes. Det burde om ikke annet borge for at Milan tar med seg minst ett poeng onsdag. Borteseier er priset til 3.50 i odds, mens at begge lagene finner veien til nettmaskene (1.80) virker som en bankers.

Resultattips: Zenit St Petersburg 1-2 AC Milan (14.00)

Ajax 7.50, uavgjort 4.60, Real Madrid 1.40

Ajaxhar hatt en ujevn start på Eresdivisie-sesongen som regjerende seriemestere. Frank de Boers mannskap befinner seg i skrivende stund på fjerdeplass, selv om de vel og merke er ubeseiret i den hjemlige serien. Real har heller ikke hatt en perfekt start på La Liga-sesongen, men lagene målt opp mot hverandre skal bety borteseier.

Real Madrid vant 3-0 i Amsterdam for mindre enn ett år siden, og en like overbevisende seier bør være like rundt hjørnet. Borteseier og over 3.5 scoringer til 2.20 synes som de mest aktuelle spillobjektene.

Resultattips: Ajax 1-3 Real Madrid (12.00)

Anderlecht 3.00, uavgjort 3.25, Malaga 2.35

Anderlecht var like imponerende som AC Milan var skuffende i 0-0 kampen sist. Malaga gjorde på sin side kort prosess med et Zenit i full oppløsning, med sifrene 3-0. I seriespillet har den mye omtalte Dieumerci Mbokani tegnet seg for seks scoringer i løpet av syv kamper, og har dermed vært sterkt delaktig i at belgierne ligger på andreplass i serien. Malaga ser også ut til å bli sterke i La Liga denne sesongen.

Dette tegner til å bli et meget jevn oppgjør, hvor oddsen på uavgjort er småpene 3.35. Malaga bør uansett ha kapasitet til å ta dette, mens Mbokani er priset til 3.05 på å score i løpet av kampen.

Resultattips: Anderlecht 1-2 Malaga (20.00)

Arsenal 1.33, uavgjort 5.00, Olympiakos 9.00

Arsene Wengers menn er kanskje favoritter til å ta alle tre poengene i dette oppgjøret. Lagene møttes vel og merke i gruppespillet for bare et drøyt år siden, hvor Arsenal vant med 2-1.

Hjemmelagets form har vært varierende, mens Olympiakos kan vise til 100% i den greske Superligaen. Det ligger likevel en solid hjemmeseier i kortene i kveld. Dersom du er på utkikk etter et ypperlig sidespill, er hat-trick for Lukas Podolski (25.00) ekstremt fristende.

Resultattips: Arsenal 4-0 Olympiakos

Dynamo Kiev 1.45, uavgjort 4.25, Dinamo Zagreb 7.00

Begge klubbene står uten poeng i Gruppe A, selv om  sides are without a point in Group A but Kiev burde vinne dette greit. I den ukrainske toppserien fremstår Oleh Blokins mannskap som gode utfordrere til Shakhtar. Nigerianske Brown Ideke har gjort sitt for å fylle tomrommet etter Andriy Shevchenko med åtte fulltreffere på 10 kamper.

Dinamo Zagreb topper den kroatiske toppdivisjonen, men hjemmefordel bær være nok til at alle poengene blir igjen i Ukraina. Oddsen på at Ideke scorer i løpet av kampen er 2.25.

Resultattips: Dynamo Kiev 2-0 Dinamo Zagreb (7.75)

FC Porto 2.30, uavgjort 3.25, PSG 3.10

Begge lagene var imponerende i sine respektive sesongpremierer. Porto vant 2-0 i Zagreb, mens PSG på alle måter rettferdiggjorde alle kjøpene med 4-1 over Dynamo Kiev.

Nyervervelsene fra AC Milan - Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva - fant begge veien til nettmaskene i nevnte seier. Dersom det er én kamp hvor oddsen ikke nødvendigvis vil stå i forhold til utfallet, så er det denne. Porto er i brukbar serieform, men PSG bør være kapable til å gjøre en meget god figur i årets Champions League.

Sats på borteseier og at begge lagene scorer til 1.83.

Resultattips: FC Porto 1-2 PSG (12.50)

Manchester City 1.85, uavgjort 3.75, Borussia Dortmund 4.10

De regjerende engelske mesterne møter de tyske for første gang. Ingen av lagene har hatt en spesielt overbevisende start på sesongen, og vertene vant for første gang på fem kamper i helgen som gikk. Dortmunds nylige kamper inneholder en ikke helt patent 1-0 seier over Ajax i hva som kalles "Dødens Gruppe".

Klubbenes formutvikling er til liten hjelp her, men presset ligger primært på gjestene med henblikk på å sikre et godt resultat her. Uavgjort er i sannhet fristende, mens over 2.5 scoringer (1.65) er et trygt alternativ.

Resultattips: Manchester City 2-2 Borussia Dortmund

Schalke 04 1.57, uavgjort 3.90, Montpellier 5.70

På papiret ser dette ut som en av de letteste kampene å spå utfallet av. Schalke ligger som nummer fire i Bundesliga, mens gjestene ikke høyere enn 13.plass. De franske seriemesterne var regelrett heldige som slapp unna med kun 1-2 hjemme mot Arsenal sist.

Fordel av hjemmebane for tyskerne bør være tilstrekkelig for å kunne sikre en komfortabel seier. Klaas-Jan Huntelaar er bankers som målscorer til 2.05.

Resultattips: Schalke 04 3-0 Montpellier (12.50)