Champions League: Onsdagens 5 beste spillobjekt!


Borussia Dortmund vs Juventus: Begge lagene scorer – 1.80

En glipp fra Georgino Chiellini ga Marco Reus muligheten til å score Dortmunds viktige bortemål i det første oppgjøret. Etter Juventus' 2-1 seier sist, ligger det i kortene at begge lagene nok en gang skriver seg inn i målprotokollen. Ikke minst fordi Dortmund er nødt til å angripe. 

Juventus har gått målløse av banen kun ved én anledning i de foregående 21 kampene - samtlige turneringer inkludert. Sett i lys av at Dortmunds styrker ikke direkte ligger i forsvarsspillet, har Den Gamle Dame grunn til å håpe at trenden fortsetter.

 

Barcelona vs Manchester City: Luis Suarez som målscorer – 2.18

FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-RAYO VALLECANO : News Photo

Da Suarez gikk inn i det første oppgjøret mellom disse lagene, var det til kritikk og påstander om at han ikke var like god som da han forlot Premier League. Uruguayaneren svarte på tiltale med to scoringer iløpet av en halvtime, mot de regjerende engelske seriemesterne City. 

Spissen kan nå skilte med ni scoringer på de ni seneste for Barcelona, mens han i forkant kun hadde fem på 18 kamper. De lyseblå har således ikke råd til å kun holde øye med Lionel Messi, når den dødelig giftige Suarez er på banen.

 

Barcelona vs Manchester City: Fernandinho pådrar seg kort – 2.55

Manchester City v Stoke City - Premier League : News Photo

Som tidligere nevnt, er City avhengig av at den brasilianske midtbanespilleren Fernandinho er i slag, dersom de skal ha sjanse til avansement. En kveld hvor City-spillerne meget vel kan bli løpende mellom hjemmelagets fotrappe angripere, kan kjapt bli slitsomt. 

Fernandinho har pådratt seg kort ved ni anledninger denne sesongen, og ble sendt i dusjen i Champions League-tapet for CSKA Moskva på Etihad. At brassen havner i dommerens syndebok vil således ikke komme som en overraskelse.

 

Barcelona vs Manchester City: Barcelona vinner, mens begge lagene scorer – 2.75

FC Barcelona v Rayo Vallecano de Madrid - La Liga : News Photo

Mange lag ville garantert ha vært fristet til å legge seg bakpå i et forsøk på å forsvare 2-1 fra første oppgjør. Men, Barcelonas håp om avansement til kvartfinalene ligger definitivt i å angripe. 

Blaugrana gjorde av med Pellegrini & Co med nettopp 2-1 forrige sesong, og vi mistenker et lignende scenario også ved denne korsveien.

 

Borussia Dortmund vs Juventus: Uavgjort – 3.40

Juventus v Borussia Dortmund - UEFA Champions League Round of 16 : News Photo

"Vi står overfor den største utfordringen som finnes i fotballen - nemlig å møte et italiensk lag som kun trenger uavgjort", uttalte Jürgen Klopp i forkant av denne returkampen på Westfalenstadion. Mye mulig en klisjé, men han har så visst et poeng. 

Juventus akter ikke å kaste spillere i angrep, så lenge kampen står uavgjort. Selv om uavgjort og at begge lagene scorer til 4.60 i odds er verdt å vurdere, er Uavgjort det sikreste. Spesielt dersom Juve holder seg på egen banehalvdel i håp om 0-0.