Champions League: Olympiakos v Manchester United - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United har slått Olympiakos i samtlige fire Champions League-møter. Gjestene er favoritter til seieren med 2.17 i odds.

9. United har scoret 12 mål i nevnte fire innbyrdes. Laget er priset til 5.25 i odds for Over 2.5 scoringer.

8. Olympiakos har vunnet fire av sine fem foregående Champions League-oppgjør mot engelsk motstand. Vertene er tilgjengelig til 3.50 i odds for seier.

7. Grekerne er faktisk uten tap på sine fem nyligste Europacup-møter mot engelske lag. Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen betaler 1.70 i odds.

6. David Moyes’ gutter har ikke ruslet tapende av banen i årets turnering - en status de kun deler med Atletico Madrid og Real Madrid. De Røde Djevlene omsettes til 1.32 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Olympiakos har funnet nettmaskene i hver av sine foregående åtte hjemmekamper i Champions League. Oddsen på at hjemmelaget scorer i begge omgangene er 5.25.

4. Manchester United har ikke sluppet inn baklengs i løpet av sine fire ferskeste Europacup-kamper. At gjestene holder rent bakover er priset til 2.50 i odds

3. Sist disse lagene møttes vant United med sifrene 3-2 i Hellas. Det samme resultatet som i gruppespilloppgjøret i 2002/2003 gir 32.00 ganger pengene tilbake

Her er høydepunktene fra den kampen:

2. Marouane Fellaini har fortsatt ikke scoret for Manchester United etter overgangen fra Everton forrige sommer. Midtbanespilleren er tilgjengelig til 4.70 i odds for scoring i løpet av kampen

1. Wayne Rooney har scoret to - og vært servitør ved tre anledninger - i fem Champions League-kamper denne sesongen. Oddsen på at Rooney scorer er 6.00.