Champions League: Milan og Barcelona byr opp til målfest!


AC Milan 6.00, Uavgjort 4.15, FC Barcelona 1.57 (Avspark tirsdag 20:45)

Dette oppgjøret har allerede rukket å bli en aldri så liten klassiker i europeisk fotball. Det er nemlig syvende gang i løpet av to år at Rossoneri møter Blaugrana. AC Milan er i krise i den hjemlige Serie A, og skal nå jakte poeng i Champions League mot selveste Barcelona. Martinos mannskap er imidlertid godtgående, og må tåle et velfortjent favorittstempel. 

Lagnyheter

Allegri kan glede seg over at Mexes igjen er tilbake, og franskmannen tar således plass i midtforsvaret sammen med Zapata. I angrep ligger det an til at Balotelli blir klar i siste liten, selv om landslagsspissen trolig starter kampen på benken. I tillegg ligger det an til at Kaka starter i angrepet på bekostning av Matri, hvis spiller så langt har vært skuffende i Milan-trøya. De to øvrige offensive posisjonene blir trolig bekledt av Robinho og Birsa. 

Martino må plukke forsvarsrekka uten tilgang på Alba, men kan ellers stille med toppet mannskap. Puyol starter riktignok på benken, mens Pique og Mascherano utgjør midtforsvaret. I angrepet skal Alexis Sanchez og Neymar yte Messi service. Sistnevnte er nemlig klar til toppoppgjøret tirsdag. 

Formutvikling

AC Milan går inn i dette oppgjøret med seieren over Udinese friskt i minne. Det betyr på ingen måte at milaneserne skal friskmeldes av den grunn. Allegri & co skal først og fremst satse på å rette på forsvarsspillet. I Serie A har det blitt 13 baklengs i løpet av åtte kamper .

Barcelona har på sin side funnet god marsjfart i så vel seriespillet (åtte seire av ni mulige), førsteplass i La Liga og to strake gevinster i Champions League (5:0 i målforskjell). 

Innbyrdes Oppgjør

Dette er som nevnt to klubber som har møtt hverandre mange ganger de to siste årene. I sesongen 2011/2012 møttes AC Milan og Barcelona to ganger på San Siro, hvorav gjestene gikk seirende ut med 3-2 i gruppespillet og senere 0-0 i den første kvartfinalekampen. I fjorårssesongen vant Milan den første kampen i åttendedelsfinalen med 2-0, mens de kollapset fullstendig i returoppgjøret (0-4). 

Vurdering

Barcelona er favoritter, og priset til 1.57 i odds for seier. Hjemmeseieren er lekkert priset til 6.00 ganger innsatsen, men her lønner det seg heller å sette pengene på Over 3.5 scoringer til 2.80 i odds. 

Beste Spill: 

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.80 i odds