Champions League: Manchester United vs Olympiakos - 10 ting du bør vite!


10. Olympiakos tok sin første seier på fem forsøk mot Manchester United i den første kampen. Grekerne er priset til 1.38 i odds for avansement til kvartfinalene i Champions League.

9. Olympiakos vant 2-0 for tre uker siden, og noterte seg for ni skuddforsøk mot Uniteds fire. Nevnte til tross for kun 39.5% ballinnehav. Olympiakos er tilgjengelig til 28.00 i odds for å vinne 2-0 igjen.

8. United kunne vise til 12-2 sammenlagt fra de fire seneste møtene med det greske hovedstadslaget før oppgjøret forrige måned. De regjerende seriemesterne betaler 1.50 i odds for seier onsdag

Se Uniteds 3-0 seier over Olympiakos fra oktober 2001:

7. David Moyes' gutter har likevel tapt to av sine tre seneste kamper, mens de syv nyligste kun har gitt seier i to. Uavgjort på Old Trafford omsettes til 4.50 i odds.

6. Minst ett lag har gått målløse av banen i hver eneste av Uniteds fem ferskeste kamper. Oddsen på at hjemmelaget ikke slipper inn baklengs er 2.50.

5. Olympiakos slo Panathinaikos 2-0 lørdag, og satte med det punktum for to strake tap - klubbens verste periode siden august 2010. Gjestene er priset til 6.25 i odds for seier onsdag.

4. Nelson Valdez scoret Olympiakos' første scoring i helgen - spissens andre mål på seks kamper etter overgangen fra Rubin Kazan i viner. Valdez betaler 11.00 ganger innsatsen som første målscorer.

3. Phil Jones var det siste United-spilleren som skrev seg inn i målprotokollen for De Røde Djevlene - mot Shakhtar tilbake i desember. Jones har tre scoringer denne sesongen, og priset til 12.50 for scoring.

2. Wayne Rooney har flest målgivende pasninger i årets Champions League (6). Spissen har imidlertid kun scoret ved to anledninger, og følgelig priset til 1.65 i odds på å gå målløs av banen.

1. Alejandro Dominquez scorer i snitt på hvert 3.3 forsøk i Champions League-sammenheng (3 mål på 10 forsøk). Olympiakos-spissen gir 4.90 ganger innsatsen for scoring.