Champions League: Manchester United v Galatasaray - 10 ting du bør vite


10. Manchester United og Galatasarayhar møtt hverandre fire ganger tidligere. Sir Alex Ferguson og Manchester United står med én seier, mens tre av kampene har endt uavgjort. United-seier onsdag kan handles til 1.28 i odds.

9. To av tre tidligere uavgjortoppgjør har endt 0-0. En ny uavgjort onsdag er priset til 5.25, mens 0-0 er tilgjengelig til 22.00 ganger innsatsen.

8. Galatasaray-spissen Unut Bulut har funnet veien til nettmaskene fem ganger i løpet av fire kamper denne sesongen. Angriperen har i tillegg tegnet seg for én scoring i landslagssammenheng. Oddsen på at Bulut stikker av med to fulltreffere onsdag er 18.00.

7. Vi har vært vitne til 10 scoringer i de to foregående kampene på Old Trafford. Over 4.5 scoringer er priset til 3.80 ganger innsatsen.

6. Samtlige møter mellom lagene fant sted på tidlig 90-tall i Champions League. Uniteds eneste seier over tyrkerne, var 4-0 triumfen i desember 1994. En repreise av sluttresultatet betaler 17.00 ganger pengene tilbake.

5. Midtbanespillerne Roy Keane og David Beckham skrev seg begge inn i målprotokollen i nevnte kamp. Uniteds nyervervelse - Shinji Kagawa - er priset til 2.70 på å score i løpet av kampen.

4. Galatasaray-spissen Milan Baros har møtte United 10 ganger for tre ulike Premier League-klubber. Tsjekkeren har imidlertid aldri evnet å score mot United. En sjelden Baros-scoring betaler 14.00 dersom han i tillegg blir kampens første målscorer.

3. 13 United-spillere regnes som mer sannsynlige første målscorer; Paul Scholes er en av dem. Midtbanespilleren fant nettet i helgen, og er priset til 11.00 i odds. The Reds' soleklare favoritt i dette markedet er Robin van Persie, med 4.00 i odds.

2. United pådro seg åtte gule kort i løpet av sine seks Champions League-kamper forrige sesong. Nemanja Vidic ble til alt overmål gitt en tidlig dusj i 2-0 seieren over Otelul Galati, noe som er priset til 25.00 på å gjenta seg onsdag.

1. Begge lagene holdt rent bakover i helgen da de vant 4-0. United oppnår 12.00 i odds på å gå målløse av banen, mens bare 2.00 på at de ikke slipper inn baklengs.