Champions League: Manchester United v Bayern München - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United har vunnet sine fem seneste Champions League-kamper mot tyske lag. Vertene er priset til 7.15 i odds for seier

9. Bayern München har vunnet sine ni foregående bortekamper i turneringen (8-1-0). Gjestene er tilgjengelig til 1.46 i odds for seier

8. Tyskerne er ubeseiret på sine ni nyligste bortekamper i Champions League. Tyskerne betaler 1.11 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. United har vunnet alle sine fire hjemmekamper i årets Champions League. David Moyes & Co omsettes til 2.80 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Den siste tyske klubben som holdt Manchester United fra å score i Champions League, var nettopp Bayern München tilbake i 2002. At bortelaget holder rent bakover er priset til 2.25 i odds.

5. Bayern har kun ruslet målløse av banen i én av sine 27 ferskeste europacup-kamper. Oddsen på at United ikke slipper inn baklengs er 7.50.

4.Disse lagene møttes sist tilbake i kvartfinalene i 200972010 - Manchester United vant det andre oppgjøret 3-2 på Old Trafford. En repetisjon av dét resultatet betaler 40.00 ganger innsatsen.

3. De Røde Djevlene ble uansett slått ut på bortemål, etter at kampen i München endte 1-2. En ny Bayern-seier med samme sifre omsettes til 8.50 i odds

2. Bayern har blitt tildelt fleste straffespark av samtlige lag i årets turnering (4). Pep Guardiolas gutter har likevel kun scoret på to av dem. Oddsen på at de tyske mesterne scorer fra krittmerket er 4.50

1. Frank Ribery har skapt 21 målsjanser i inneværende Champions League - mer enn noen annen spiller. Franskmannen har i tillegg notert seg for tre scoring selv, og priset til 6.75 i odds som første målscorer.