Champions League: Manchester City v Ajax - 10 ting du bør vite!


10. Det er kun andre gang Manchester City og Ajax møtes. Det omvendte Champions League-oppgjøret fant sted i Nederland for to uker siden, hvor Ajax stakk av med seieren. Laget fra Tresko-landet er priset til 7.50 for ny seier tirsdag.

9. Ajax vant 3-1 på Amsterdam Arena, noe som var klubbens første Champions League-seier denne sesongen. Det samme resultatet er tilgjengelig til 50.00 i odds.

8. City befinner seg desidert nederst i Gruppe D med ett poeng fra de innledende tre kampene. Poengbeholdningen stammer fra 1-1 oppgjøret mot Dortmund på Etihad. Uavgjort tirsdag gir 4.85 ganger innsatsen tilbake.

7. De regjerende seriemesterne har som kjent ikke vunnet noen av sine tre CL-kamper. Vi skal helt tilbake til desember 2011 for å finne forrige City-seier i Europas gjeveste klubbturnering. City vant 2-0 den gang, et utfall som er priset til 8.50 nå.

6. Begge lagene har kun notert seg for fire mål i årets Champions League. Bare én spiller har tegnet seg for mer enn ett mål - Niklas Moisander. At begge lagene finner veien til nettmaskene tirsdag er priset til 1.67, mens Moisander er tilgjengelig til 30.00 som kampens første målscorer.

5. Ajax' toppscorer - Siem De Jong - kan vise til fem scoringer på sine to seneste kamper, mens Citys fremste målleverandør - Edin Dzeko - har seks totalt. Dzeko er priset til 2.25 på å score tirsdag, mens De Jong er tilgjengelig til 4.00.

4. Frank de Boers mannskap har scoret tre eller flere mål i tre av sine fem seiere denne sesongen (alle turneringer inkludert). Tallene inkluderer 11 i to kamper i august. Den forhenværende Liverpool-spissen Ryan Babel er priset til 50.00 på å score tre mål tirsdag.

3. City har vunnet flere kamper uten Mario Balotelli på banen (5) enn med (2). Italieneren har ikke scoret siden kampen mot Dortmund tidlig i oktober, men er likevel ikke priset høyere enn 2.50 på scoring mot Ajax.

2. Det danske stjerneskuddet Cristian Eriksen har funnet nettmaskene fire ganger denne sesongen, inkludert lagets tredje scoring mot City i Amsterdam. Midtbanespilleren er priset til 12.00 på å score to mål tirsdag, og 9.00 på å finne målet fra utsiden av sekstenmeteren.

1. Roberto Mancinis mannskap har kun pådratt seg ett rødt kort inneværende sesong: James Milners utvisning mot West Bromwich forrige måned. Det var Milners første marsjordre i løpet av karrieren. Likevel er midtbanespilleren tilgjengelig til relativt beskjedne 4.50 på å bli utvist på Etihad tirsdag.