Champions League: Man City v Real Madrid - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City har til gode å vinne en eneste kamp i gruppespillet hittil. De regjerende engelske mesterne er nødt til å vinne begge sine gjenstående kamper for å ha forhåpninger om avansement til utslagsrundene. Hjemmeseier er priset til 3.15.

9. Kun to lag (Lokomotiv Moskva og Porto) har tidligere evnet å ta seg videre, etter å ha sanket to poeng på fire kamper. Manchester City er priset til 12.50 på å avansere fra gruppespillet.

8. Kampen markerer Jose Mourinhos oppgjør nummer 100 i Champions League. Real Madrid-treneren er den yngste manageren som noensinne har nådd milepælen. Gjestene er til alt overmål favoritter med 2.15 i odds på seier.

7. Roberto Mancinis mannskap har spilt to uavgjorte, og tapt to i løpet av sine fire innledningskamper. Madrid-klubben har på sin side bare spilt uavgjort i én av sine foregående kamper i turneringen. Poengdeling på Etihad Stadium er tilgjengelig til 3.70 ganger innsatsen.

6. Da lagene møttes på Santiago Bernabeu tidligere i turneringen, vant Real Madrid 3-2. En reprise av resultatet gir 19.00 ganger pengene tilbake.

5. Real Madrid-forsvarer Sergi Ramos tegnet seg for scoring med pannebrasken i klubbens 5-1 seier over Athletic Bilbao i helgen. Spanjolen er priset til 10.00 på å score på heading onsdag kveld.

4. Edin Dzeko er Manchester Citys toppscorer med syv mål. Den bosninske angriperen er priset til 8.75 på å score kampens første mål mot Real Madrid.

3. Carlos Tevez står med like mange scoringer som klubbkollega Dzeko. Like bak følger Sergio Aguero med seks fulltreffere. Tevez er priset til 2.90 på å score i løpet av kampen, mens landsmannen Aguero gir deg 2.70 ganger innsatsen tilbake.

2. Cristiano Ronaldo har notert seg for 14 mål i sine 11 Champions League-opptredener. Madrid-angriperen, som fant veien til nettmaskene fire ganger mot City som United-spiller, gir deg 4.00 ganger innsatsen tilbake dersom har scorer minst to mål.

1. Begge lagene spilte 2-2 i sine siste Champions League-kamper (City vs Ajax og Madrid vs Dortmund). Det samme resultatet er priset til 11.50.