Champions League: Juventus v Chelsea - 10 ting du bør vite


10. Juventus og Chelsea har møtt hverandre tre ganger tidligere, hvorav hjemmelaget aldri har slått sine engelske motstandere. Juventus er likevel favoritter med 1.80 i odds på hjemmeseier.

9. Chelsea har vunnet ett av de foregående møtene mellom lagene: 1-0 på hjemmebane i 16.delsfinalen i februar 2009. En ny seier er tilgjengelig til 14.00.

8. Den eneste gangen lagene har møttes i Torino, var i 2-2 kampen i 2009. En reprise av resultatet er priset til 15.00.

7. Tidligere Chelsea-legende, Didier Drogba, sørget for utligningen i det 83. spilleminutt den gangen. Scoringen sikret Stamford Bridge-laget avansement til utslagsrundene. Seier i Torino innebærer også i år at Chelsea blir å finne i fortsettelsen av turneringen. Blues-angriperen Daniel Sturridge er priset til 11.50 på å score kampens siste mål.

6. Juventus spilte sin andre målløse kamp lørdag, da de ikke evnet å overliste Lazios forsvar. Chelsea har kun spilt 0-0 ved én anledning denne sesongen, og det samme resultatet er priset til 12.50.

5. The Blues har kun gått seirende av banen (etter 90 minutter) én gang i løpet av de syv seneste kampene: En knepen 3-2 seier over Shakhtar Donetsk i Champions League tidligere denne måneden. Victor Moses sørget for vinnermålet i den kampen, og er priset til 5.75 på å score igjen tirsdag.

4. Nicklas Bendtner har kun spilt fra start i to kamper for Juventus denne sesongen. Dansken kan likevel vise til å ha vært på banen i utelukkende seiere. Spissen har imidlertid ikke maktet å score på syv forsøk i Juve-trøya, men er likevel ikke priset høyere enn 2.70 på å score mot de regjerende Europamesterne.

3. Chelsea tapte sin hittil eneste Premier League-kamp mot "gamletreneren" Steve Clarkes West Bromwich. Eden Hazard scoret Chelseas trøstemål i 1-2 tapet, og er tilgjengelig til 5.00 på å finne veien til nettmaskene igjen tirsdag.

2. Giorgio Chiellini fikk marsjordre da lagene møttes i Torino i 2009: den eneste spilleren som har blitt utvist i oppgjørene mellom disse lagene. Forsvareren står bokført med fem gule kort denne sesongen, og priset til 25.00 på å få rødt kort tirsdag.

1. Kun ett av Fernando Torres’ syv scoringer denne sesongen har kommet i Champions League-sammenheng. Spanjolen scoret kampens første mål i oppgjøret mot Shakhtar for to uker siden, og er priset til 10.00 på å score først i kampen mot Juventus.