Champions League: Galatasaray vs Manchester United


Galatasaray 1.95, uavgjort 3.60, Manchester United 3.65

Galatasaray er et av tre lag som kjemper om andreplassen i Gruppe H. Hjemmelaget står med fire poeng etter samme antall kamper. Det er kun målforskjellen bedre enn rumenske Cluj, og ett poeng mer enn portugisiske Braga. Fatih Terims mannskap er derfor nødt til å få tre poeng ut av denne kampen, selv om det tegner til å bli tøft mot et Manchester United uten poengtap hittil (4-0-0).

Hjemmelagets form er ikke helt patent. Løvene tapte mot et av bunnlagene – Karabukspor – i den hjemlige tyrkiske Superlig i helgen.

Selv om United gikk på en smell i oppgjøret mot Norwich City på Carrow Road (0-1), er klubben ubeseiret i Champions League-sammenheng. Sir Alex Fergusons menn er følgelig allerede klare for utslagsrundene. Sist disse lagene møttes i Tyrkia, var i 1993. 0-0 kampen den gang innebar takk og farvel til the Red Devils, mens laget vant 1-0 etter en scoring av Michael Carrick på Old Trafford i årets turnering.

Hjemmelaget har en tilnærmet fulltallig tropp å velge fra, hvorav både Emmanuel Eboue og den tidligere Bolton-spissen Johan Elmander forventes å starte. Gjestene er nødt til å foreta rokeringer ettersom både Phil Jones, Danny Welbeck og Chris Smalling er tilbake i folden.

Galatasaray trenger full pott, mens gjestene trolig kan slippe til spillere som ellers ikke får nevneverdige minutter på gresset.Sir Alex Ferguson har valgt å parkere 10 spillere, noe som betyr at vi verken vil få se Robin van Persie eller Wayne Rooney.

Beste Spill:

Sats på 1-1 til 7.25

Sats på under 2.5 scoringer til 2.05