Champions League: Galatasaray v Real Madrid - 10 ting du bør vite!


10. Galatasaray har kun vunnet én gang på eget gress i Champions League-sammenheng denne sesongen. Real Madrid er dermed favoritter til å gå seirende ut av tirsdagens oppgjør på Turk Telekom Arena med 1.60 i odds.

9. De regjerende tyrkiske mesterne har imidlertid ikke tapt mer enn to av sine 13 siste på hjemmebane i Europacupene. Galatasaray er priset til 5.10 på seier

8. Real Madrid har 3-0 å gå på fra det forrige oppgjøret. En reprise av et slikt utfall - i favør av de spanske mesterne - er tilgjengelig til 14.00.

7. Galatasarays forrige seier mot spansk motstand fant sted i 2000/2001 mot nettopp Real Madrid. Anledningen var den første kampen i kvartfinalene. Det samme resultatet tirsdag gir 36.00 ganger innsatsen.

6. Hjemmelaget har scoret minst (11) og sluppet inn flest (12) av samtlige lag i turneringen. At begge lagene scorer gir deg 1.62 i odds.

5. Jose Mourinhos menn har ikke tapt i løpet av sine 12 seneste - samtlige turneringer inkludert. Real Madrid er priset til 1.20 på enten å vinne eller spille uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

4. Cristiano Ronaldo har funnet nettmaskene ni ganger i løpet av like mange kamper i Champions League, og er dermed turneringens toppscorer. Portugiseren er priset til 4.00 på å score minst to mål.

3. Etter at Ronaldo satte inn åpningsmålet, fulgte Karim Benzema og Gonzalo Higuain etter med Reals nummer to og tre. Benzema er tilgjengelig til 2.25 i odds, det samme som Higuain, på å score i løpet av kampen.

2. Burak Yilmaz er Galatasarays toppscorer - alle turneringer medregnet. Angrperen har funnet nettmaskene 26 ganger i løpet av 33 kamper. Yilmaz er priset til 10.50 på å score kampen første mål.

1. Didier Drogba og Jose Mourinho har begge en fortid fra Chelsea, hvorav førstnevnte tegnet seg for 100 mål i løpet av 226 kamper. Ivorianeren, som kom til Galatasaray i januar, er tilgjengelig til 4.30 på å score tirsdag kveld. 

Sats på alle Champions League-kampene her!