Champions League: Galatasaray v Man Utd - 10 ting du bør vite!


10. Galatasaray og Manchester United møtes for sjette gang tirsdag. Hjemmelaget har aldri før slått Sir Alex Ferguson, og er priset til 1.95 for seier.

 

9. United har vunnet to av de fem foregående oppgjørene, hvorav 1-0 på Old Trafford i september er det nyligste. The Reds er priset til 14.00 på å vinne 1-0 i Tyrkia.

 

8. Ettersom United allerede er klare for utstalgsrundene, har Sir Alex valgt å sette igjen hele 10 spillere. Det betyr at Robin van Persie og Wayne Rooney ikke blir å finne på banen, og gjestene er følgelig ansett som underdogs med 3.65 her.

 

7. Sir Alex Ferguson har valgt å slippe til syv spillere uten erfaring på europeisk nivå. Nick Powell, hvis spiller fant veien til nettmaskene i debuten mot Wigan i september, er priset til 5.50 for å tegne seg for scoring i løpet av kampen.

 

6. Michael Carrick er en av Uniteds mest erfarne spillere som er med til Tyrkia, med sine 287 kamper i den røde trøya. Carrick scoret kampens eneste mål da United sist møtte Galatasaray, og er tilgjengelig til 10.00 på å score tirsdag.

 

5. Eric Cantona fikk rødt kort etter at kampen var slutt sist lagene møttes på tyrkisk grunn i november 1993. Oddsen på at vi får se et nytt rødt kort er 4.50.

 

4. Begge de foregående oppgjørene har endt 0-0. Ingen har lagene har spilt målløse oppgjør denne sesongen, og dersom så skulle skje tirsdag, betaler det 14.00 ganger innsatsen.

 

3. Forhenværende Arsenal-spiller Emmanuel Eboue Arsenal har spilt hver eneste kamp for Galatasaray denne sesongen. Angriperen har ikke funnet veien til nettmaskene i noen av sine 16 kamper, og er priset til 12.50 på å score mot United.

 

2. United gikk på sitt tredje tap i Premier League med 0-1 mot Norwich sist. Det var lagets andre 0-1 tap, noe som er priset til 9.25 tirsdag.

 

1. Javier Hernandez er Uniteds favoritt til å score kampens første mål. Mexicaneren har allerede tegnet seg for åtte mål denne sesongen, hvorav tre i Champions League. Hernandez er tilgjengelig til 7.75 på å åpne scoringsballet, og 45.00 på å score hattrick.