Champions League: Dortmund vs Madrid - 10 ting du bør vite!


10. Real Madrid har gått seirende ut i sine fem seneste Champions League-kamper. Gjestene er priset til 2.15 i odds for seier.

9. De spanske gigantene er ubeseiret i sine 10 nyligste europacup-kamper (9-1-0). Laget omsettes til 1.36 for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

8. Borussia Dortmund var det siste laget som slo Real Madrid i Champions League. Vi skal helt tilbake til forrige sesongs semifinale-oppgjør. Vertene er tigjengelig til 3.30 i odds for seier.

7. Jürgen Klopps mannskap vant sistnevnte kamp 4-1. Det samme resultatet her, som vi sørge for at Real avanserer på bortemålsregelen, kan handles til 45.00 ganger innsatsen.

6. Real Madrid har scoret i sine 34 nyligste Champions League-kamper. At Dortmund holder rent bakover betaler 5.75 i odds.

5. Dortmund har tapt fire av sine fem seneste Champions League-kamper i utslagsrundene. Uavgjort er priset til 3.70 i odds.

4. Carlo Ancelottis gutter vant det første oppgjøret 3-0. Det samme utfallet gir 9.00 ganger pengene tilbake. 

3. Isco har scoret tre ganger iløpet av sine fem CL-kamper denne sesongen. Spanjolen gir 3.55 i odds som målscorer.

2. Cristiano Ronaldo har notert seg for 14 mål iløpet av åtte Champions League-kamper denne sesongen. Oddsen på at portugiseren scorer kampens første er 4.30

1. Robert Lewandowski scoret hat-trick i forrige sesongs møte mellom disse klubbene. Spissen, som har fem fulltreffere på sine fire ferskeste kamper mot Real, betaler 10.00 ganger pengene for to eller flere scoringer.