Champions League: Chelsea vs PSG - 10 ting du bør vite!


10. Paris St Germain har vunnet seks av sine foregående åtte bortekamper i Champions League (6-1-1). Gjestene er tilgjengelig til 4.50 i odds for seier.

9. De regjerende, franske mesterne er ubeseiret på sine syv siste kamper i utslagsrundene av Champions League (4-3-0). Seier/Uavgjort betaler 2.05 i odds. 

8. PSG har kun tapt én av de foregående 17 Champions League-kampene. Laget er favoritter til avansement til semifinalene med 1.27 i odds.

7. Laurent Blancs gutter tar med seg en 3-1 ledelse inn i kampen på Stamford Bridge. En reprise av dét utfallet gir 30.00 ganger pengene. 

6. Chelsea har vunnet 14 av sine seneste Champions League-kamper på Stamford Bridge under Jose Mourinho. The Blues er favoritter til seieren med 1.82 i odds.

5. London-klubben har kun gått av banen med tap ved to anledninger iløpet av de nevnte 21 kampene. Seier/Uavgjort gir 1.23 ganger innsatsen.

4. Mourinhos gutter slapp kun inn to baklengs iløpet av syv europacup-kamper før tre innslupne mot PSG i det første oppgjøret. At vertene ikke slipper inn mål kan handles til 2.35 i odds. 

3. Chelsea slo Stoke City 3-0 lørdag. Det samme utfallet vil sørge for avansement; noe som i sin tur er priset til 3.70 i odds.

2. Eden Hazard scoret Chelseas eneste mål i det første oppgjøret mellom lagene i Paris. Oddsen på at belgieren scorer kampens første mål er 7.00

1. Ezequiel Lavezzi kan skilte med tre scoringer på like mange opptredener mot Chelsea i Champions League. Spilleren gir 25.00 ganger innsatsen tilbake ved to mål eller mer.