Champions League: Chelsea vs Galatasaray - 10 ting du bør vite!


10. Chelsea har vunnet 10 av sine 12 foregående Champions League-kamper. Vertene er favoritter til seieren med 1.40 i odds.

9. Galatasaray har aldri tidligere vunnet en kamp på engelsk jord. Gjestene er priset til 8.20 i odds for seier.

8. The Blues er ubeseiret mot Galatasaray - samtlige turneringer inkludert (2-1-0). Jose Mourinhos gutter kan handles til 1.15 i odds for avansement.

7. Chelsea er i tillegg ubseiret på sine syv ferskeste kamper i utslagsrundene (4-3-0). Stamford Bridge-klubben omsettes til 1.09 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Det første oppgjøret mellom disse lagene endte 1-1 i Tyrkia. Oddsen på en gjentagelse av det utfallet er 9.00.

5. Fernando Torres åpnet scoringsballet i forrige møte. Spanjolen betaler 5.10 i odds på å score første mål.

4. Chelsea-spissen har scoret seks ganger iløpet av sine fem seneste i Champions League. Torres er priset til 2.30 i odds for scoring

3. Chelsea har kun scoret fire mål i årets turnering - kun Atletico Madrid har bedre defensiv statistikk å skilte med. At hjemmelaget holder rent bakover gir 1.82 ganger innsatsen tilbake.

2. Galatasaray har ikke holdt tett bakover i sine foregående 16 bortekamper i denne turneringen. Oddsen på at gjestene holder Chelsea fra livet er 7.00.

1. Didier Drogba har 17 Champions League-scoringer fra Stamford Bridge å vise til. Spissen er priset til 10.00 i odds som kampens første målscorer.

Se Drogba score for Chelsea mot Barcelona: