Champions League: Chelsea v Shakhtar - 10 ting du bør vite!


10. Chelsea og Shakhtar møtes for andre gang når onsdagens kamp går av stabelen. Det er 14 dager siden ukrainerne vant på hjemmebane, og Shakhtar er priset til 3.90 på å ta sin første seier i på engelsk grunn.

9. Shakhtar slo Chelsea 2-1 i det omvendte oppgjøret i oktober. Alex Tiexeira og Fernandinhos scoringer ble tungen på vektskåla da. En ny 2-1 seier er tilgjengelig til 15.00.

8. Chelseas nederlag mot Shakhtar var kun klubbens tredje for sesongen. London-klubben går likevel inn i onsdagens kamp uten en eneste seier (i løpet av 90 minutter) på sine fire seneste. The Blues er tilgjengelig til 1.92 på seier.

7. De regjerende ukrainske mesterne har vunnet alle sine kamper denne sesongen, foruten en uavgjort mot Juventus. Klubben topper den hjemlige Premier League med 12 poeng ned til laget på andreplass. En ny poengdeling onsdag er priset til 3.50 i odds.

6. Fernando Torres er favoritt til å notere seg for kampens første mål med 6.50 i odds. Spanjolen har tegnet seg for seks mål hittil denne sesongen. Shakhtars tredje mest sannsynlige målscorer - Henrikh Mkhitaryan - er priset altfor raust med 10.50. Angriperen står nemlig med 14 mål på 13 kamper.

5. Chelsea har ikke pådratt seg noen utvisninger, foruten de to røde kortene som ble utdelt på Stamford Bridge i kampen mot Manchester United. Branislav Ivanovic, en av gjerningsmennene den kvelden, gir deg 20.00 ganger innsatsen tilbake dersom han får en ny marsjordre.

4. Roberto Di Matteos menn har vunnet flere kamper uten Frank Lampard (5) enn med midtbanespilleren (4) på banen. Laget har imidlertid også tapt flere kamper (3) med Lampard i aksjon, enn uten den forhenværende West Ham-spilleren (1). Lampard spiller ikke onsdagens kamp, og Chelsea er priset til 1.38 i markedet Draw no Bet.

3. Den siste kampen Chelsea vant i løpet av 90 minutter, var 4-2 seieren over Tottenham fem kamper tilbake i tid. Juan Mata fant veien til nettmaskene to ganger, og er tilgjengelig til 15.00 på å score en ny dobbel. En reprise av kampresultatet gir 45.00 ganger innsatsen tilbake.

2. Shakhtar har hatt 31 skuddforsøk på mål i Champions League-sammenheng denne sesongen, men har likevel ikke scoret mer enn tre mål. To scoringer kom i kampen mot Chelsea sist, og laget er priset til 4.60 på å score i begge omgangene.

1. Chelseas Oscar og gjestenes Ilsinho spilte sammen for SC Internacional i den brasilianske toppserien i fjor. Førstnevnte er priset til 4.00 som målscorer, mens Ilsinho er tilgjengelig til 5.75 for scoring.