Champions League: Borussia Dortmund vs Juventus - 10 ting du bør vite!


10. Borussia Dortmund og Juventus har møtt hverandre åtte ganger tidligere i europacup-sammenheng. Den Gamle Dame har gått seirende ut ved fem anledninger, mens Dortmund har vunnet én kamp. Juventus er priset til 3.45 i odds for seier. 

9. Juventus vant det første oppgjøret med sifrene 2-1. Dersom oppgjøret på Signal Iduna Park ender med samme utfall, betaler det 12.00 ganger innsatsen tilbake. 

8. Det seneste møtet på Dortmunds hjemmebane var en vennskapskamp tilbake i juli 2008. Juventus vant 3-1 den gang - et resultat som er tilgjengelig til 27.00 i odds. 

7. Dortmund vant imidlertid over Juventus i Champions League-finalen som ble spilt i München tilbake i 1997 - og dét med sifrene 3-1. Vertene omsettes til 2.20 i odds for seier.

6. I 31 av totalt 39 tilfeller har Juventus tatt seg videre i europacupen etter å ha vunnet det første oppgjøret. Oddsen på at Juventus avanserer er 1.57

5. Dortmund har på sin side avansert i 8 av i alt 14 tilfeller hvor de har tapt den første kampen. Klopp & Co er priset til 2.40 i odds for avansement. 

4. I fire av Dortmunds fem seneste kamper - samtlige turneringer medregnet - har ikke begge lagene scoret. Oddsen på "Nei" i markedet "Begge lagene scorer" er 1.93

3. Juventus har allerede vunnet tre ganger i Dortmund i europacup-sammenheng. Èn gang i Champions League og to ganger i UEFA Cupen. 

2. Dortmund har følgende hjemmestatistikk mot italienske lag i europacup-sammenheng: 5-3-6.

1. Juventus har allerede tapt to bortekamper i årets Champions League - hvorav begge med 0-1 (mot Olympiacos og Atletico Madrid). 1-0 i favør av Dortmund omsettes til 8.00 i odds.