Champions League: Bayern Munich v Barcelona - 10 ting du bør vite!


10. Bayern München har vunnet 18 av sine 19 seneste kamper, samtlige turneringer inkludert. De nybakte Bundesliga-mesterne er favoritter til å vinne her med 2.10 i odds.

9. Barcelona har på sin side kun vunnet to av sine foregående åtte kamper på bortebane (alle turneringer inkludert). De spanske serielederne kan handles til 3.50 i odds på seier mot Bayern

8. Hjemmelaget har bare tapt én av de 20 nyligste møtene mot spansk motstand. Fasiten viser 14 seiere og fem uavgjorte. Bayern er priset til 1.33 på seier eller uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

7. Barcelona er tilgjengelig til 1.74 på enten seier eller uavgjort i samme marked. Klubben har nemlig ikke tapt noen av de åtte nyligste på tysk jord. 

6. Bayern-forsvarer Dante vil ikke bli å finne på banen i returoppgjøret dersom han pådrar seg gult kort. Et nytt gult kort til brasilianeren betaler 4.00 i odds

5. Xavi har slått 1005 pasninger i Champions League denne sesongen - 470 fler enn noen annen spiller. Spanjolen, som kun har funnet nettmaskene én gang i årets turnering, er priset til 16.00 på å score kampens første mål. 

4. Gerard Pique og Jordi Alba vil, i likhet med Dante, gå glipp av returmøtet dersom de havner i dommerens syndebok. Duoen er tilgjengelig til 2.70 og 3.20 henholdsvis på å få gult kort. 

3. Javier Pastores scoring på Camp Nou i forrige runde er det eneste baklengsmålet Barcelona har sluppet inn i løpet av sine fire siste kamper. En ny seier uten å slippe inn mål for Katalanerne betaler 6.00 ganger innsatsen. 

2. Bayern har funnet motstanderens mål 10 ganger i løpet av de to siste kampene. Klubben er tilgjengelig til 3.15 i odds på å score i begge omgangene. 

1. Lionel Messi har scoret smått fantastiske 57 mål i løpet av sesongens 46 kamper. Argentineren er priset til 7.00 på å score minst to ganger i Tyskland

Sats på ukens Champions League-kamper her!