Champions League: Bayern München vs Arsenal - 10 ting du bør vite!


Arsenal vant 2-0 på Allianz Arena forrige sesong. Slår lynet ned på samme sted to ganger? Steve Jennings sitter med tallene...


10. Bayern München har vunnet 11 av sine 12 seneste Champions League-kamper. Tyskerne er favoritter til seieren med 1.30 i odds.

9. De to lagene som sist vant en Champions League-kamp på Allianz Arena var begge engelske - Manchester City og Arsenal. Gjestene er priset til 10.00 i odds for seier.

8. Bayern har tatt seg videre til neste runde i Champions League i de to seneste møtene mellom disse lagene. Arsenal er tilgjengelig til 25.00 i odds for avansement.

7. Arsenal vant 2-0 på Allianz Arena i fjorårets turnering. En ny 2-0 seier betaler 50.00 ganger innsatsen.

6. Bayern vant 2-0 i det omvendte oppgjøret mot Emirates forrige måned. En reprise av det utfallet omsettes til 7.00.  

Her er Özils straffebom fra det første oppgjøret:

5. Det siste laget Bayern München tapte mot i Champions League, var Manchester City. Sistnevnte slo de regjerende mesterne 3-2 i gruppespillet. Oddsen på at Bayern taper med samme sifre mot Arsenal er 50.00.

4. Arsene Wengers mannskap har kun holdt rent bakover i tre av sine 27 nyligste bortekamper i denne turneringen. Klubben er priset til 11.00 i odds på å ikke slippe inn mål mot Bayern.

3. The Gunners har ikke evnet å score i sine to siste europacup-kamper. At Bayern holder tett betaler 2.05 ganger pengene.

2. Arjen Robben har scoret fem mål iløpet av sine 10 seneste Champions League-kamper for Bayern på eget gress. Nederlenderen har i tillegg notert seg for fem målgivende. Mannen fra tresko-landet er priset til 5.75 i odds som kampens første målscorer

1. Mesut Özil sitt første mål på 17 kamper mot Everton sist helg. Tyskeren, som misset et straffespark i den første kampen, omsettes til 6.50 i odds som målscorer.