Champions League: Barcelona vs Manchester City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City og Barcelona møtes til fjerde gang onsdag kveld. Spanjolene kan skilte med tre seiere iløpet av de samme kampene. La Liga-gigantene er priset til 1.38 i odds for seier. 

9. Barcelona slo City 2-1 på Etihad i det første møtet mellom disse lagene. Laget har scoret to mål i hver av sine tre seiere mot Manchester City. Oddsen på at oppgjøret ender 2-1 er 9.00.

8. Barcelona har vunnet 16 av sine 17 seneste kamper, men har sluppet inn baklengs i fem av de seks nyligste. Uavgjort omsettes til 5.40 i odds.

7. City har på sin side tapt tre av de fire ferskeste oppgjørene - klubbens svakeste periode siden i fjor høst. De lyseblå gir 7.75 i odds for seier.

6. Sergio Agüero scoret for Manchester City i det omvendte oppgjøret i Manchester forrige måned - spillerens 23. scoring denne sesongen. Argentineren har ikke funnet nettmaskene på de tre etterfølgende, og er tilgjengelig til 3.20 i odds som målscorer. 

5. Barcelona har scoret først i åtte av de ni seneste kampene. Klubben betaler 1.32 i odds dersom de scorer kampens første på Nou Camp. 

4. Luis Suarez scoret to ganger mot City i det første oppgjøret, og står totalt med 13 nettkjenninger denne sesongen. Den forhenværende Liverpool-spissen kan handles til 5.00 i odds som første målscorer.

3. Lionel Messi har skapt nettsus ved fem anledninger iløpet av kun to kamper, og levert 4.6 skuddforsøk pr Champions League-kamp inneværende sesong. Den argentinske ballkunstneren betaler 15.00 i odds for scoring mens Barca vinner 3-0. 

2. Av Barcelonas 17 Champions League-scoringer denne sesongen har 11 kommet i 1. omgang. Oddsen på at vi blir vitne til et mål før det har gått 15 minutter kan handles til 2.65

1. City-målvakt Joe Hart har reddet 24 skuddforsøk i årets Europa League - et snitt på 3.4 pr kamp. Keeperen har i tillegg sluppet inn én baklengs i snitt pr kamp. Oddsen på at han holder buret rent er 10.00.