Champions League: Barcelona vs Manchester City – 10 ting du bør vite!


Sergio Aguero har i snitt levert én scoring pr 2.1 skuddforsøk i Champions League. Blir det mål mot Barca onsdag kveld? Unibets Joe Short gir deg tallene...


10. Manchester City går inn i onsdagens oppgjør med 0-2 fra første kamp mot Barcelona. Manuel Pellegrinis gutter har kun vunnet med tre scoringer på bortebane ved tre anledninger denne sesongen. Laget er priset til 1.02 i odds på ikke å avansere til kvartfinalene. 

9. City hadde kun 31.6% ballinnehav mot Barcelona på Etihad, og evnet kun tre skudd på mål. Manchester City er tilgjengelig til 1.52 i odds for tap på Nou Camp.

8. Barcelona har på sin side tapt to av sine tre seneste kamper, og betaler 2.60 i odds for Tap/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. Katalanerne har scoret 30 mål iløpet av sine åtte hjemmekamper i 2014 - et snitt på 3.75 mål pr kamp. Klubben kan handles til 4.75 i odds for å score Over 3.5 mål. 

6. Lionel Messi har scoret åtte mål på sine syv nyligste kamper for Barcelona. Oddsen på at spissen scorer første mål i onsdagens kamp er 3.65

Se høydepunktene fra Barcelonas 2-0 seier på Etihad:

)

5. Citys 1-2 tap mot Wigan var klubbens tredje tap på syv kamper. De 20 foregående kampene derimot, forløp uten tap. City betaler 14.00 ganger innsatsen på å ta seg til kvartfinalene. 

4. Samir Nasris scoring mot Wigan var midtbanespillerens tredje på fem kamper. Oddsen på at Nasri scorer mot Barcelona er 7.00.

3. City har ikke gått tapende av banen etter noen av sine 11 seneste bortekamper (8-3-0). Laget er priset til 6.00 i odds for seier mot Barcelona på Nou Camp 

2. Sergio Agüero har seks scoringer for City i årets turnering. Angriperen har i snitt levert én scoring pr 2.1 skuddforsøk, og omsettes til 3.40 i odds som målscorer. 

1. Barcelonas Neymar står med tre mål etter 28 skuddforsøk. Brasilianeren er tilgjengelig til 1.50 i odds for scoring.