Champions League: Barcelona v Atletico Madrid - 10 ting du bør vite!


10. Atletico Madrid har vunnet syv Champions League-kamper denne sesongen - mer enn noe annet lag i årets Champions League. Gjestene er priset til 6.80 i odds for seier.

9. Barcelona har kun vunnet to av sine seks seneste Champions League-kamper mot spansk motstand (2-2-2). Vertene er favoritter til seieren med 1.50 ganger innsatsen.

8. Atletico Madrid er ubeseiret i årets Champions League-sesong. Klubben omsettes til 2.70 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. Tata Martinos gutter har ikke tapt kvartfinale i Champions League siden april 2003 (8-6-0). Barcelona betaler 1.12 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Ikke noe lag har sluppet inn færre baklengs enn Atletico i årets utgave av Champions League (4). At gjestene holder rent defensivt er tilgjengelig til 6.75 i odds.

5.  Disse lagene spilte 0-0 da de møttes i Madrid - i La Liga-sammenheng - tidligere denne sesongen. En ny målløs kamp kan handles til 14.00 i odds.

4. Det har blitt utdelt rødt kort i fire av Barcelonas foregående syv Champions League-kamper. Utvisning er priset til 3.75 i odds.

3. Lionel Messi har 84 Champions League-kamper bak seg - og 67 scoringer på samvittigheten. Oddsen på at argentineren scorer er 1.60.

2. Messi kan skilte med åtte fulltreffere på de fem seneste i europacupen. Angriperen kan handles til 3.00 i odds som første målscorer.

1. Diego Costa har scoret syv ganger iløpet av fem Champions League-kamper denne sesongen. Spissen gir 7.00 ganger innsatsen som første målscorer.