Champions League: Atletico Madrid vs Chelsea - 10 ting du bør vite!


10. Atletico Madrid har vunnet to av sine tre foregående europacup-kamper mot engelsk motstand. Vertene er favoritter til seieren med 1.90 i odds.

9. Som Real Madrid-trener, vant Jose Mourinho tre av sine fire møter med Atletico - samtlige turneringer medregnet. Gjestene er priset til 4.75 i odds for seier.

8. De spanske gigantene har spilt uavgjort i fire av sine ni europacup-oppgjør på engelsk jord (1-4-4). Uavgjort er tilgjengelig til 3.30 i odds.

7. I motsetning til alle andre i årets turnering - Diego Simeones gutter er ubeseiret så langt i årets Champions League. Atletico betaler 1.20 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Chelsea har kun tapt én av sine 10 seneste Champions League-kamper i utslagsrundene. Chelsea omsettes til 1.95 i odds for Seier/uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Lagene har totalt levert 13 scoringer iløpet av de tre foregående innbyrdes. Over 3.5 scoringer betaler 5.00 ganger innsatsen.

4. Atletico har den beste defensive statistikken i turneringen; fem baklengs på 10 kamper. At hjemmelaget holder rent bakover kan handles til 1.94 i odds.

3. La Liga-lederne har scoret i hver eneste Champions League-kamp denne sesongen. Kun Bayern München kan skilte med det samme. Oddsen på at Chelsea ikke slipper inn mål er 3.55

2. Sist disse klubbene møttes, gikk Atletico av banen med 4-1 (2013 European Super Cup). En reprise av dét resultatet er priset til 40.00 ganger innsatsen.

1. Diego Costa har scoret syv mål iløpet av seks Champions League-opptredener. Angriperen er tilgjengelig til 4.00 i odds som første målscorer.