Champions League: Atletico Madrid vs AC Milan - 10 ting du bør vite!


Atletico Madrid har vunnet sine fire seneste kamper mot italiensk motstand. Blir det seier nummer fem mot AC Milan? Steve Jennings gir deg tallene du bør kjenne til...


10. Atletico Madrid har vunnet sine fire seneste mot italiensk motstand. Spanjolene er favoritter til seieren med 1.47 i odds

9. AC Milan har kun vunnet én av sine 14 nyligste Champions League-kamper mot spanske lag. Gjestene betaler 7.25 i odds for seier.

8. Italienerne har imidlertid spilt uavgjort ved seks anledninger i samme periode, mens syv har endt med tap. Uavgjort er tilgjengelig til 4.50 i odds.

7. AC Milan har blitt slått ut av de fire siste spanske klubbene de har møtt, i utslagsrundene av Champions League. Atletico betaler 1.08 i odds for avansement.

6. Clarence Seedorfs menn har kun vunnet to av sine 13 foregående kamper i utslagsrundene av Champions League. Tre har gitt uavgjort, mens åtte har endt med tap. Atletico Madrid omsettes til 1.11 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

Diego Costa scoret kampens eneste mål på San Siro:

 

5. AC Milan har ikke maktet å ta seg til kvartfinalene i fire av de fem foregående Champions League-turneringene. Italienerne kan handles til 6.60 i odds for avansement.

4. Atletico har scoret ni mål i sine tre ferskeste hjemmekamper i årets Champions League. De spanske tittelutfordrerne er priset til 2.85 i odds på å score Over 2.5 mål, mens Under er tilgjengelig til 1.36.

3. Atletico Madrid har i tillegg den beste defensive statistikken i årets turnering - kun tre baklengs. At vertene holder rent bakover omsettes til 1.92 i odds

2. Mario Balotelli har aldri scoret i utslagsrundene av Champions League. Oddsen på at italieneren scorer kampens første mål er 8.00.

1. Diego Costa har på sin side tegnet seg for fem scoringer iløpet av fire opptredener i Champions League. Spissen er tilgjengelig til 1.85 i odds som målscorer.