Champions League: Arsenal v Montpellier - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal tar seg videre i Champions League-turneringen med seier over Montpellier. London-klubben er på samme tid avhengige av at Schalke vinner mot Olympiakos. The Gunners er klare favoritter på hjemmebane, og priset til 1.30 på seier over franskmennene.

9. De regjerende franske mesterne Montpellier er allerede uten muligheter til avansement i Champions League-sammenheng. Klubben har imidlertid mulighet til å kvalifisere seg for Europa League-spill med seier onsdag. Gjestene er tilgjengelig til 10.50 på å slå Arsenal.

8. I løpet av sine 12 seneste i europeisk sammenheng, har Montpellier kun gått seirende av banen ved én anledning. Fire kamper har endt uavgjort. Arsenal har på sin side spilt uavgjort én gang i gruppespillet, og poengdeling er priset til 5.25 onsdag kveld.

7. Da lagene møttes i Frankrike tidligere i sesongen, kunne Arsenal ta med seg alle poengene med 2-1 seier. Det samme resultatet er priset til 8.50.

6. The Gunners har holdt rent bakover i 16 av sine 30 Champions League-oppgjør hjemme på The Emirates. Arsene Wengers mannskap er priset til 2.10 på å vinne uten å slippe inn mål.

5. Arsenal har like fullt bare én kamp uten baklengs i sine 15 nyligste kamper - samtlige turneringer sammenlagt. Oddsen for at begge lagene scorer er 1.80.

4. Montpelliers toppscorer i inneværende sesong er Souleymane Camara. Spissen står bokført med fem scoringer hittil, og priset til 4.90 på å score i løpet av kampen.

3. Arsenal-forsvarer Per Mertesacker scoret sitt første mål for Arsenal i lørdagens Nord-London derby. Den høyreiste tyskeren er tilgjengelig til 20.00 på å score kampens første mål.

2. Olivier Giroud har notert seg for syv scoringer allerede denne sesongen. Franskmannen, som til alt overmål scoret Arsenals tredje mot Tottenham forrige helg, er priset til 4.60 på å score kampens første mål mot sin gamle arbeidsgiver.

1. Den tyske angriperen Lukas Podolski har skrevet seg inn i målprotokollen fire ganger etter overgangen til Arsenal. Podolski er tilgjengelig til 3.60 på å score flere mål enn Olivier Giroud, mens motsatt scenario er priset til 2.80.