Champions League: AC Milan vs Atletico Madrid – 10 ting du bør vite!


Milan står foran en stor oppgave på San Siro i form av godtgående Atletico Madrid. Vi gir deg statistikken... 

10. AC Milan og Atletico Madrid møtes for første gang i Europacup-sammenheng onsdag kveld. Atletico vant fem av seks kamper i Gruppe G før jul, og endte dermed som gruppevinner. Oddsen på seier mot AC Milan er 2.35

9. De syvdobbelte mesterne AC Milan endte på andreplass i Gruppe H etter 0-0 mot Ajax i den siste gruppespillkampen. Det var kun klubbens andre målløse uavgjort for sesongen, hvis resultat er priset til 8.00 i odds onsdag

8. Milan har kun vunnet én av sine tre nyligste hjemmekamper - 1-0 mot Bologna sist helg. De italienske gigantene er priset til 3.20 i odds for seier.

7. AC Milan har kun funnet nettmaskene én gang i hver av sine fire seneste kamper på San Siro. At hjemmelaget scorer Under 1.5 mål onsdag er tilgjengelig til 1.30 i odds.  

Se Mario Balotellis utrolige seiersmål mot Bologna forrige uke:

6. Atleticos 3-0 seier over Valladolid lørdag satte punktum for tre strake tap - klubbens verste periode siden februar 2011. Real Madrid er priset til 1.37 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Diego Simeones mannskap maktet ikke å finne nettmaskene i nevnte tre kamper. Kun ett av lagene har scoret i Atleticos fem seneste oppgjør. At spanjolene vinner uten å slippe inn baklengs er priset til 3.60 i odds

4. AC Milans statistikk mot spanske klubber i Europacupene er 18-13-22. Klubbens nyligste seier mot spansk motstand kom i form av 2-0 mot Barcelona i februar 2013. Det samme resultatet onsdag gir 14.00 ganger innsatsen

3. Diego Costa er den syvende mest målfarlige spillere i Champions League denne sesongen, med sine fire fulltreffere. Atletico-angriperen omsettes til 2.50 i odds som målscorer.

2. Real Madrids midtbanespiller Gabi, derimot, pådro seg flere frispark (19) enn noen andre spillere i gruppespillet - foruten Georgios Samaras (24). Oddsen på at Gabi blir tildelt et kort er 2.60.

1. Mario Balotelli er AC Milans toppscorer i Europacupen denne sesongen (2). Den italienske landslagsspilleren har scoret fire mål i løpet av seks kamper i 2014, og tilgjengelig til 5.75 i odds som første målscorer.