Bundesliga, Tippetips: Robben, Ribery og Mandzukic gir Bayern kalasseier!


Eintracht Braunschweig - Borussia Dortmund

Midtstopper Mats Hummels kan være tilbake i folden etter to måneder på sidelinja. Nyervervelsen, Milos Jojic - en 21-årig midtbanespiller fra Beograd - blir derimot ikke å se i aksjon for de sorte og gule. Pierre-Emerick Aubameyang forventes å ta plass på midtbanen som vikar for den skadede Kuba Blaszcykowski. 

Braunschweig stiller etter alle solemerker uforandret etter å ha knepet poeng mot Werder Bremen forrige uke (0-0). Hjemmelaget akter å gjøre livet surt for motstanderne, men har liten angrepsstyrke å skilte med (10 mål på 18 kamper).

Dortmund vil få sin seier, på stillferdig og profesjonelt vis. Under 3.5 scoringer til 1.58 i odds er et godt spillobjekt.


Schalke 04  - VfL Wolfsburg 

Die Königsblauen vinket farvel til Jermaine Jones denne uken. Midtbanespilleren har nemlig gjort Besiktas-spiller av seg. Kaptein Benedikt Höwedes, derimot, er tilgjengelig til det viktige oppgjøret med henblikk på Champions League-spill.

Med Kevin-Prince Boateng i en dypere posisjon, gir det laget kjærkomne strenger å spille på - for ikke å glemme Klaas-Jan Huntelaar på topp. 

Snakkisen Wolfsburg tapte 1-3 hjemme mot Hannover, men vil trolig ha mer å by på her. At begge lagene scorer er priset til 1.52 i odds. 


Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

 

Etter knallgodt spill, har Leverkusen plutselig tapt tre strake kamper i seiresammenheng.

Emir Spahic er tilbake i forsvaret, og viktige Sidney Sam er tilgjengelig. Det betyr følgelig at du bør satse på at de vinner mot Stuttgart. 

Swabia-klubben hadde uflaks i 1-2 tapet mot Bayern onsdag. Men, med kun to seiere i løpet av de seneste 10 kampene forteller det alt om problemene. Laget har vært høyst ordinære denne sesongen (og slett ikke på en god måte). Christian Genter (skade) vil likeledes bli savnet på midtbanen. At Leverkusen vinner til 1.52 i odds er det beste spillet her


TSG Hoffenheim 1899 - Hamburger SV

Markus Gisdol uttalte til reporterne at laget har jobbet hardt med den defensive organiseringen i vinterpausen. Resultat: 0-4 mot Nürnberg.

Av positive nyheter kan meldes at angriper Kevin Volland er i startoppstillingen, og vi snakker om et lag som kan gjøre rent bord mot en klubb i forsvarskrise. Hamburg kommer ferskt fra 0-3 på hjemmebane, og passer således forannevnte beskrivelse. Bert van Marwijks gutter må i tillegg klare seg uten sin beste spiss - Pierre-Michel Lasogga. 

Det bør ligge an til scoringsbonanza her. Over 4.5 scoringer er priset til 3.95 i odds


Mainz 05 - SC Freiburg

Det er i sannhet en kamp mellom to hardt prøvede lag på Co-Face-Arena lørdag.

Disse lagene kan raskt komme til å nøytralisere hverandre med konstant press i midtbaneleddet. Foruten et tidlig mål, ser dette ut som uavgjort. 

Mainz er det bedre laget av disse, selv om Freiburg har fått fornyet selvtillit i kjølvannet av seieren mot Leverkusen forrige uke. Det kan være profitt å hente på å satse på dem i markedet Dobbelsjansen til 2.00 i odds


FC Augsburg - Werder Bremen

For et par år siden var tanken på Werder bremen som outsidere mot Augsburg fullstendig uhørt. Ting har imidlertid endret seg.

Markus Weinzierls hardtarbeidende gutter kan nyte tryggheten omtrent midt på tabellen, mens Robert Dutts mer kjente profiler fremstår som uorganiserte og nervøse. Og ikke minst: de tilbringer en farlig tilværelse like over nedrykksstreken. 

Nylige resultater peker mot en ny hjemmeseier, selv om kanskje markedet har "korrigert" oddsen vel mye. Kvalitetsforskjellen disse lagene imellom er egentlig ikke stor, så jeg satser på Werder i markedet Dobbelsjansen til 2.10 i odds


Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach

Borteseier mot Wolfsburg var en fantastisk start for Tayfun Korkut.

Den nye Hannover-treneren kan bli tvunget til å kaste innpå nyervervelsen Frantisek Rajtoral - en tsjekkisk forsvarsspiller - ettersom lagets høyreback Hiroki Sakai er suspendert. 

Føllene har på sin side ingen nye skadeproblemer å melde om. De spilte slett ikke dårlig mot Bayern forrige uke, men vil like utsiktene til å gjøre livet surt for Hannover. Jeg tror de vinner, noe som betaler 2.60 ganger innsatsen.


Hertha BSC  - 1. FC Nürnberg

Gjestene noterte seg endelig for sesongens første seier mot Hoffenheim forrige uke. Prestasjonene har tatt seg opp under trener Gartjan Verbeeks stødige hånd, og at det endelig skulle løsne var uunngåelig. Nederlenderen akter å sette inn Ondrej Petrak ettersom Per Nilsson er ute med skade. Ellers er laget uforandret. 

Jos Lukuhay har mulighet til å benytte spissen Adrian Ramos, nå som han er tilbake fra kneskade. Jeg kan likevel ikke se for meg mange scoringer i denne kampen. Sats på Under 2.5 scoringer til 1.90 i odds


Bayern München - Eintracht Frankfurt

Serielederne ventet i det lengste med å gjøre av med Stuttgart onsdag kveld. Kort fortalt; det var en nokså lusen forestilling. Men, med Arjen Robben, Franck Ribery og Mario Mandzukic alle tilgjengelige søndag, kan det bli en ny seier. 

Frankfurt overbeviste heller ikke særlig i 1-0 seieren over Hertha, og markedet har da heller ikke tro på dem mot de regjerende seriemesterne. 

Bayern kan meget vel vinne stort her. Sats på Over 3.5 scoringer til 1.88 i odds.