Bundesliga, Tippetips: Lørdagens kamper!


1. FC Köln - Werder Bremen 

FBL-GER-BUNDESLIGA-DORTMUND-KOELN : News Photo

Spurs-klare Kevin Wimmer ligger an til en retur til Köln-forsvaret etter suspensjon. Ellers antas det at Peter Stöger beholder samme mannskap som evnet 0-0 mot Dortmund forrige helg. Hennes VIII - klubbens geit og maskot - er nødt til å se opp for sin nyvunne venn; den gamle Lillestrøm-spilleren Anthony Ujah. Nigerianeren er i forrykende form, og han får med seg Deyverson i angrep. 

Werder kan på sin side glede seg over at angriper Franco di Santo (12 seriemål) er tilbake. Spilleren gikk glipp av 0-4 tapet mot Bayern forrige helg.

Beste Spill: Ujah som målscorer - 2.80

 

Hannover 96 - Borussia Dortmund

“Vi er nødt til å fortsette ufortrødent", uttalte Jürgen Klopp etter det demoraliserende 0-3 for Juventus i Champions League. BVB var akkurat så svake som resultatet skulle tilsi - spesielt offensivt. Nuri Sahin og Marcel Schmelzer blir ikke å se i aksjon. Det som imidlertid blir avgjørende, er at Dortmund virkelig er nødt til å sette alt inn på å vinne mot et Hannover-lag som jakter sin første seier i 2015. 

Kaptein Lars Stindl er tilbake i laget, men Dortmund-seier ligger i kortene. 

Beste Spill: Dortmund/Dortmund i markedet HT/FT - 2.48

 

SC Freiburg - FC Augsburg 

FBL-GER-BUNDESLIGA-FREIBURG-LEVERKUSEN : News Photo

Freiburg tapte 0-3 for Wolfsburg, og har dermed rotet seg dyper inn i nedrykksgjørma. Augsburg - sesongens store overraskelse med positivt fortegn - tapte 0-2 hjemme mot Mainz sist. Christian Streich er nødt til å løse en del floker mens Bundesliga-statusen fremdeles kan reddes. Markus Weinzierls gutter er definitivt favoritter, men dette tegnet til å bli et sjansefattig oppgjør. 

Beste Spill: Freiburg draw no bet - 2.00

 

SC Paderborn - 1899 Hoffenheim 

André Breitenreiters gutter er i fritt fall på tabell med fire strake tap. Laget virker helt å ha mistet piffen, og hjemmekamp mot et Europa League-jaktende Hoffenheim kan bli en skikkelig lakmustest for Paderborn. 

Markus Gisdols menn har kun vunnet to bortekamper denne sesongen. Tar de sin tredje lørdag? Jeg tror det. 

Beste Spill: Hoffenheim vinner - 1.94

 

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 

FBL-GER-BUNDESLIGA-STUTTGART-LEVERKUSEN : News Photo

Dette er et oppgjør Swabia-laget bare må vinne. Ikke minst for Huub Stevens' del. Den anspente stemningen på tribunene kan utvikle seg til geniun misnøye, dersom hjemmelaget (tabelljumbo) ikke makter å slå gjestene. Martin Harniks retur til angrepet er en bonus. 

Frankfurt slipper alltid motstanderen til, og de er kronisk ustabile. Men, tre seiere iløpet av de fem seneste betyr at laget befinner seg på 8. plass. Alt kan skje her, men scoringer er det tryggeste spillobjektet. 

Beste Spill: Over 2.5 scoringer - 1.72

 

Schalke 04 - Bayer Leverkusen

Die Köningsblauen karet seg til 2-2 i bortemøtet med Hertha etter den forrykende forestillingen på Bernabeu. Typisk, vil mange si. Roberto Di Matteo satser trolig på trebacksforsvar igjen her, men må klare seg uten kaptein Benedikt Höwedes. Det skal bli interessant å se hvorvidt Roman Neustädter kan holde midtbanen samlet mot dette Leverkusen-laget. 

Roger Schmidts menn går inn i dette oppgjøret både slitne og skuffet etter straffefiaskoen mot Atletico Madrid. De er likevel et bedre lag, og bør kunne straffe Schalkes taktiske svakheter. 

Beste Spill: Sats på at Leverkusen scorer Over 1.5 mål - 2.28