Bundesliga, Tippetips: Freiburg holder tett mot Dortmund!


Vi kan forvente at Freiburg skape problemer for et Dortmund uten Lewandowski, mener Unibets Raphael Honigstein...


SC Freiburg 9.40, Uavgjort 4.85, Borussia Dortmund 1.33

Dortmund har levert god fotball de siste ukene, men kneproblemer kan forhindre Robert Lewandowski fra å spille på Solar Mage Stadion.

Den polske spissen har notert seg for fire scoringer iløpet av sine fire seneste seriekamper, og er en spiller som bare ikke kan erstattes.

Jürgen Klopp vil trolig ikke risikere superspissen i denne kampen. Pierre-Emerick Aubameyang flyttes etter alle solemerker opp på topp. Freiburg er et av de mest hardtarbeidende lagene i divisjonen, og vil skape problemer for Borussia - spesielt i innledningen av kampen. Jeg har sans for utsiktene til uavgjort ved pause til 2.60 i odds.

 

Mainz 05 2.15, Uavgjort 3.40, Hertha BSC 3.30

Hertha har gått seirende ut av fire av sine fem seneste bortekamper, men møter nå formlaget Mainz uten midtbanespillerne Tolga Cigerci og Anis Ben-Hatira.

Jos Luhukay er dyktig til å holde tett bakover på fremmed gress, og vil trolig velge en ytterligere defensiv tilnærming søndag. Mainz kan ønske Nicolai Müller tilbake i folden, uten at vi har grunn til å forvente mange scoringer. Sats på Under 2.5 scoringer til 1.74 i odds.