Bundesliga: Bayern München vs Borussia Dortmund - 10 ting du bør vite!


10. Borussia Dortmund har kun vunnet en av de syv seneste møtene med Bayern Müncehn - 4-2 i den tyske cupen tilbake i juli. Bayern er priset til 1.13 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

9. Bayern slo Dortmund 3-0 på Westfalenstadion i november. Det er den største seieren over rivalene siden september 2009 (5-1). Det samme resultatet betaler 14.00 ganger innsatsen.

8. Arjen Robben scoret Bayerns andre mål tilbake i november - ett av 17 for klubb - og landslag denne sesongen. Nederlenderen fant nettmaskene mot Manchester United i Champions League denne uken, og omsettes til 2.35 i odds for scoring.

7. Bayern Münchens 3-1 seier over United satte punktum for tre strake kamper uten seier - klubbens svakeste periode denne sesongen. De regjerende Bundesliga-mesterne kan handles til 1.57 i odds for seier.

6. Dortmund har vunnet tre av sine fire seneste kamper - inkludert 2-0 mot Real Madrid i Champions League tirsdag. De gule og sorte er tilgjengelig til 5.75 i odds for seier.

5. Marco Reus scoret begge målene for Dortmund i oppgjøret mot Real. Det var spillerens syvende og åttende henholdsvis på syv kamper. Midtbanespilleren betaler 3.25 i odds for scoring.

4. Disse lagene spilte 1-1 i Bundesliga-sammenheng i München forrige sesong. Det var lagenes andre uavgjort iløpet av de 15 foregående møtene. En ny poengdeling er priset til 4.00 i odds.

3. Bayern noterter seg for 18.8 skuddforsøk i snitt pr Bundesliga-kamp. Dortmund er ikke langt bak med sine 18.4. Over 5.5 scoringer lørdag betaler 7.50 ganger innsatsen. 

2. Mario Mandzukic (Bayern) og Dortmunds Robert Lewandowski topper listen over målscorere med 17 fulltreffere hver. Mandzukic er favoritt til å score før Lewandowski (4.60 vs 7.00).

1. Franck Ribery har flere målgivende i Bundesliga enn noen annen spiller denne sesongen (10), og har i tillegg satt inn ni scoringer. Den franske landslagsspilleren betaler 2.55 i odds for scoring.