Bale, Suarez & Rivaldo - De 11 verste skuespillerne


Huff da, Gareth. Gareth, Gareth, Gareth. Vi hadde forventet slik fra Luis Suarez, men ikke fra deg. Tottenham-vingen klappet sammen som et korthus til tross for at Aston Villa-keeper Brad Guzan ikke var borti ham. Liverpool-angriperen forsøkte seg på enda latterligere skuespill i kampen mot Stoke City.

Nevnte duo er på ingen måte de første som har forsøkt å lure dommeren. Her er et utvalg.

11. Gareth Bale

Her er Bales forsøk i helgens oppgjør mot Aston Villa. Ansiktet hans har det typiske "blitt-tatt-på-fersken" uttrykket.

10. Luis Suarez

Skuespillet i kampen mot Stoke opprørte trener Tony Pulis så vidt mye at han har bedt fotballmyndighetene om å utestenge uruguyaneren. Vi tro at et slikt stup ville oppnådd 10/10 i OL.

9. Morten Gamst Pedersen

Etter å ha rotet bort muligheten for en overgang til Manchester United, tok Blackburn-vingen ut frustrasjonen med dette svalestupet mot Arsenal. Dommer Phil Down var så lite imponert at han nektet å anerkjenne midtbanespillerens eksistens resten av kampen.

8. Steven Taylor

Dette er kanskje det morsomste forsøket på filming fra Newcastles Steve Taylor (tradisjonen tro på St James' Park). Etter at han handset på streken bestemte han seg for å kaste seg ned ala soldat i filmen Platoon. Dommeren var åpenbart ikke fan av Charlie Sheen, og ga Taylor marsjordre.

7. Dida

Enkelte ganger funker det ikke med filming, og de aller fleste spillere skjønner umiddelbart når løpet er kjørt. Det gjelder imidlertid ikke AC Milans målvakt Dida. Niks. Brasilianeren reagerte på følgende måte da han fikk en ørefik av en Celtic-supporter: Han stabbet seg bortover noen steg før han kastet seg ned på banen. Han krevde deretter å bli båret av banen på båre. Snakk om å ta filmingen seriøst.

6. Alberto Gilardino

Et nytt forsøk fra en Milan-spiller i et oppgjør mot Celtic. Den italienske spissen Gilardino ruller rundt på matta. Det er så ille, at det ser ut som om han har blitt skutt av en snikskytter.

5. Rivaldo

Det mest kjente svalestupet? Mye mulig. Mannen som ble kåret til "Årets Spiller" i verden får en ball i fjeset og går i bakken mens han holder seg for ansiktet. Linjemannen er altfor sjokkert til å foreta seg noen ting.

4. Meier v Streit

To til prisen for én her. Duisburg-trener Norbert Meier går barker sammen med FC Kölns Albert Streit. Begge kamphanene faller til bakken. Rett skal være rett; Streit får en bittelitten skalle, men Meiers reaksjon er verdt en Oscar.

3. Bryan Carrasco

Den Chilenske U20-spilleren tok filming til et nytt nivå da han rukte equadorianske Edson Montanos arm til å slå seg selv i fjeset. Dommeren kjøpte skrukestrekene, og belønnet med frispark. Montano var mildt sagt forundret.

2. Hamit Altintop

Den tyrkiske midtbanespilleren (og Brett fra "Flight of the Conchords" lookalike) imiterer en vindmølle i det han går i bakken i et forsøk på å skaffe straffespark mot Kroatia. Det er kanskje overflødig å informere om at dommeren ikke var nevneverdig imponert.

1. Knut Anders Fostervold

Sist men ikke minst; skuespill som var så dårlig at det senere ble kopiert av komikongen John Carew. Fostervold er som tatt ut av en Helan & Halvan-episode etter at motstanderens slag ikke engang treffer. Molde-spilleren går i bakken som en potetsekk.