Fem grunner til hvorfor O'Neill & Keane vil lykkes!


1. De vil sette seg i respekt umiddelbart

De fleste spillerne i verden vil ønske å imponere et trenerteam bestående av O'Neill og Keane. Vi snakker om en kombinasjon som umiddelbart vil kunne lede spillerne i riktig retning. Selv motstanderne vil respektere Irlands manager-duo. 


2. O'Neill er en fantastisk motivator

O'Neill er en av de trenerne som kan skvise ut det aller beste av mannskapet han har til rådighet. Han har hatt en positiv innflytelse på en rekke spilleres karriere, og kan gjøre det samme med et nytt knippe unge, irske talenter. 


3. Begge har Brian Clough som forbilde

Ettersom begge disse trenerne har spilt under Clough på avgjørende tidspunkt i sine respektive karrierer, vil O'Neill og Kean kunne overføre den gamle Forest-trenerens filosofi til den irske landslagstroppen. Den nye trenerduoen har allerede opparbeidet seg en dynamikk etter å ha jobbet sammen på TV, og de har delt idéer og planer lenge før de nå ble utnevnt til Irlands nestorer. 


4. O'Neills offensive spillefilosofi kan heve laget

Fem år med sideveis krabbefotball under Trappatoni kan ha satt sine spor. O'Neills offensive tilnærming til spillet kan således fungere som en vitamininnsprøytning. McLean, McGeady, Long, Keane & Co kan alle nyte godt av hans energiske, ekspansive stil - som Ashley Young og James Milner gjorde i Aston Villa. 


5. Keane kan ha umiddelbar effekt på spillerne

Roy Keane har ofte kritisert mangelen på kvalitet i det irske landslaget. Nå har han én hånd på rattet, slik at han selv kan hjelpe laget til å bli bedre. Keanes erfaring og vinnerskalle - som for alvor kan komme til sin rett når han kan slippe presset i en assistenrolle - vil smitte over på de yngre spillerne, når Irland starter med blanke ark i forkant av Euro 2016-kvalifiseringen. 

Sjekk oddsen på den forestående EM-kvalifiseringen her!