Fansens tippetips: Manchester United v Chelsea


Kampen sett fra et Manchester United-perspektiv: av Chudi Onwuazor, The Busby Way

Lagnyheter

Danny Welbeck blir ikke å finne i søndagens United-lag, mens både Nemanja Vidic og Paul Scholes er tilbake i trening. Selv om tittelkampen er avgjort, har Sir Alex Ferguson insistert på at han ønsker å stille med et sterkt mannskap. Det handler først og fremst om at han føler han har et ansvar overfor de øvrige lagene som jakter en plass blant topp fire, men også fordi han gjerne gjør av med Rafael Benitez. 

Formutvikling

Forrige helgs søvnige forestilling mot Arsenal var som forventet, ettersom klubben tross alt sikret seg seriemesterskapet samme uke. Vi spilte imidlertid bedre i andreomgangen, og nå som feiringen er over skal vi være tilbake til normalen. 

Innbyrdes oppgjør

Dette er det femte møtet mellom disse lagene denne sesongen, hvorav Chelsea har et overtak. The Pensioners har imidlertid ikke vunnet på Old Trafford siden 2010, men var ikke langt unna i FA Cup-oppgjøret. Gjestene er derimot nødt til å sette en stopper for den dårlige trenden dersom de skal ha forhåpninger om Champions League-spill neste sesong. 

Beste Spill:

Sats på over 3.5 scoringer til 2.80 i odds. Disse kampene har en tendens til å ende med mange scoringer. Vi har vært vitne til hele 19 scoringer i løpet av fire siste sesongene. Med slike angrepsspillere i aksjon, tror jeg denne kampen vil følge i samme spor. 

Sats på at Javier Hernandez scorer til 2.40 i odds. Sir Alex Ferguson har uttalt at han akter å foreta rokeringer i startoppstillingen. Jeg forventer slik sett å se Chicharito i førsteelleveren. Mexicaneren har vært som kryptonitt på Chelsea, med sine syv scoringer. Et nytt ligger i kjømda søndag. 

Sats på rødt kort til 4.00. Når vi først snakker om kort - dette kan meget vel utvikle seg til et tøft oppgjør. United har visst å begrense seg denne sesongen, selv om denne kampen kan utvikle seg i en annen retning. 

Resultattips: Man United 3-2 Chelsea (22.00)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Chelsea-perspektiv: av Andy Seaby, Chelsea Daft

Lagnyheter

Rafael Benitez har vært trofast mot rotasjonspolitikken gjennom en hektisk kampperiode; Europa League-oppgjøret mot Basel var Chelseas 11. oppgjør i løpet av 22 dager. Juan Mata, Oscar og John Terry var alle på benken torsdag, selv om jeg forventer at trioen er tilbake på banen mot United. Demba Ba, hvis spiller ikke var tilgjengelig for cupspill mot sveitserne, ser ut som bankers med tanke på en plass i elleveren. Det samme gjelder Ashley Cole, som gikk glipp av Europa League-kampen grunnet karantene. 

Formutvikling

Chelseas formkurve har pekt oppover den seneste tiden: Foruten et tap mot Manchester City på Wembley i FA Cupen, og en kontroversiell uavgjort mot Liverpool på Anfield. Ellers har vi vært nokså imponerende. Det faktum at vi har tatt oss videre til Europa League-finalen må ha gitt selvtilliten vår et løft, slik at vi skal være mentalt rede for dette oppgjøret på Old Trafford. 

Innbyrdes oppgjør

Etter tapet mot United på Stamford Bridge i serien, og en svak førsteomgang på Old Trafford i cupen, har Chelsea ristet av seg den dårlige formen. Vi kom fra det med 2-2 før vi slo United hjemme i Vest-London. Alt borger således for en skikkelig thriller søndag. 

Beste Spill:

Sats på David Luiz som målscorer til 9.25 i odds. Brassen har blitt sendt fremover på banen, og har nylig tegnet seg for et par vakre scoringer.

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.75 i odds. Jeg tror vi minst vil bli vitne til tre mål, og oddsen på at så skjer er habil.

Sats på at Chelsea vinner til 3.20 i oddsUnited har vunnet ligaen, og har ingen mulighet til å slå Chelseas poengrekord. Sett i lys av nevnte, tror jeg Chelsea henter hjem seieren. 

Resultattips: Man United 1-2 Chelsea (12.50)

Antatt Lagoppstilling