Poker: Spill deg til Unibet Open Cannes helt gratis!


Førstkommende søndag blir det pokerfest hos Unibet. Da kan du vinne en tur til Unibet Open i Cannes i vår pokerklient. Denne eksklusive gratisturneringen er kun for norske Unibet-brukere så kjenn din besøkelsestid!

Søndag 31. august kl.: 19:45, med en time «late registration» kan du være med å spille deg gratis til Unibet Open i franske Cannes. Pokerpakken til Cannes har en verdi på 2500 Euros, så her blir det mye moro for gratis-pengene.

Det er premie til de 10 beste spillerne i turneringen. Første-premien er nevnt, mens nummer to vinner 250 Euros til sin pokerkonto. Nummer 3 i turneringen kan raske med seg 50 Euros, mens de som havner fra 4. til 9. plass hver seg får med seg 10 Euros.

Alt dette fra gratis påmelding, men det stopper ikke der.

Unibets poker-ambassadør heter Drea Karlsen, og hun stiller opp i søndagens gratis-turnering under navnet _Drea_. Slår du henne ut av turneringen så venter det deg en 75 Euros pokerbillett til onsdagens Unibet Open Online-finale, og da selvsagt enda en sjanse til å ta seg til den franske solkysten.

Unibet Open i Cannes går av stabelen 17. til 21. september, 2014, og du finner mer informasjon om turneringen, og hvordan du kan kvalifisere deg til turneringen ved å besøke www.unibetopen.com.

Shufle up and deal!