Nyheter: Unibet-TV ekspanderer på mobil


Denne uken ble flere avtaler landet, noe som blant annet gjør at du denne sesongen kan se hele 300 kamper fra den russiske proffligaen i ishockey, KHL. Her spiller blant annet nordmennene Patrick Thoresen (SKA); Lars Haugen (Dinamo Minsk) og Jonas Holøs (Lokomotiv Yaroslavl), men også verdensstjerner som Ilya Koalchuk og Alexander Radulov.

"TV på mobil er et av de raskest voksende segmentene i dag, og for Unibet er det ønskelig å være i kapp med den siste utviklingen også her. Derfor gleder vi oss over avtalene som nå er landet", sier PR-manager for Unibet Norge, Kyrre Merg.

Unibet-TV gir fra før kundene tilgang til live-streaming fra et stort utvalg ligaer, cuper og enkelthendelser innen omtrent alle de store idrettene i verden. Tidligere har innholdet kun vært tilgjengelig for stasjonære pc`er.

"Nå er de aller fleste åpnet også for mobil og nettbrett, noe som gir våre kunder en ny og bedre mulighet til å følge de spillene de setter, samt å få med seg mange av de store hendelsene i idrettsverdenen som ikke dekkes av norske kanaler. Vi er også helt i verdenstoppen når det gjelder antall eventer med live-odds, så dette tilfører noe til den totale spilleopplevelsen", sier Merg.

Unibet-TV gir deg pr i dag livestreaming fra hele 74 ulike fotball-ligaer og turneringer, med La Liga, Serie A, Ligue 1 og enkelte kamper fra den engelske ligacupen som de største. I tillegg får du også:

- Futsal

- Håndball; tysk og spansk eliteserie, samt E-cup

- Ishockey, inkl hele 300 kamper fra årets KHL-sesong

- Rugby

- Snooker

- Bordtennis

- Tennis; alle de store turneringene

- Volleyball

- Badminton

- Vannpolo